detector.media
01.09.2017 18:55
Леонід Канфер повідомив про початок роботи на каналі СТБ
Леонід Канфер повідомив про початок роботи на каналі СТБ
Журналіст, автор програм, документаліст Леонід Канфер розпочав роботу на каналі СТБ на посаді заступника головного редактора служби інформації.

Про це він повідомив у своєму Facebook.

«Інтрига тривала недовго. І не така вже інтрига, як з'ясувалося. Хто - куди: хто в перший клас, а я - на СТБ. З сьогоднішнього дня - заступник головного редактора служби інформації… Як кажуть у таких випадках, дякую за довіру і "Слава Україні!"», - написав Леонід Канфер.

Він також повідомив, що планує запустити на каналі новий супер-проект.

Леонід Канфер також зазначив, що припиняє публікувати у своєму Facebook політичні коментарі: «І - так: оскільки незалежно від мого бажання мене навіть тут будуть сприймати не просто як Льоню Канфер, а представника компанії, я тимчасово - років на двадцять - зав'язую з політичними коментарями. Власне, я і так став мало писати, бо народ розумніший за мене тут у сто крат більше. Натомість обіцяю багато "Хронік Сашки", кумедні історії з життя, і, звичайно, наші кращі випуски і проекти. Так що, не розбігайтеся завчасно».

Нагадаємо, 12 березня на каналі ICTV відбулася прем'єра авторської програми Леоніда Канфера «Ньюзмейкер».

Рік тому серія спеціальних репортажів Леоніда Канфера про подорож жителя російської глибинки по Україні вийшла в рамках програми «Вікна-новини» на телеканалі СТБ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY