detector.media
01.09.2017 18:26
Осінній телесезон на «1+1» стартує з наступного тижня
Осінній телесезон на «1+1» стартує з наступного тижня
4 вересня телеканал «1+1» розпочинає новий сезон. Починаючи з наступного тижня, по буднях, о 22.00 в ефірі виходитимуть прем'єрні випуски нових сезонів вже відомих програм каналу.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

4 вересня, о 22.00 розпочинається новий сезон програми «Гроші» з ведучим Олександром Дубинським. Цього сезону автори програми приділять максимум уваги життєвим темам, а журналісти матимуть на меті дістатися правди. У новому сезоні команда «Грошей» знову вирушить у регіони України із «Громадськими приймальнями». Ця імпровізована приймальня  створена для звичайних громадян і дає кожному можливість висловитись, розповісти про несправедливість чи корупцію, з якою довелося стикнутись у житті.

Виробництвом проекту «Гроші» займається управління журналістських проектів каналу «1+1».

5 вересня, о 22.00 в ефірі вийде новий епізод шоу «Життя без обману».  У новому сезоні оновленого проекту автор і ведучий програми Олексій Душка допоможе глядачам обрати продукти європейської якості за українською ціною. Цього разу команда проекту розповість більше про смаколики, які полюбляють українці, зокрема, про чіпси, снеки, торти та шоколад. «Раніше ми розповідали, чого не можна їсти. А нас часто запитували, що ж тоді можна. У новому сезоні ми дамо поради, як обрати найбільш безпечні смаколики», - сказав Олексій Душка.

Крім того, команда проекту дасть альтернативу при виборі продуктів, розділивши товари, які проходять перевірку, за трьома категоріями: оптимальні продукти, які відповідають критерію «ціна-якість»; кращі продукти з вартістю вище середньої і гірші - які не відповідають українським стандартам. Відповідно, в програмі з'являться мітки, якими будуть маркуватися продукти – жовта, зелена і червона.

Як і минулого сезону, автори програми допомагатимуть двом сім'ям у виборі якісних, корисних продуктів, вчити розбиратися в їх складі, легко читати етикетку і правильно складати продуктовий кошик. Сім'я, яка впорається із завданням краще, отримає в подарунок новий холодильник.

6 вересня, о 22.00 на телеканалі стартує 12-й сезон реаліті «Міняю жінку», який є довгожителем українського телебачення. У новому сезоні програми візьмуть участь 32 сім'ї, а всього за історію програми в обмінах взяли участь кілька сотень родин з різних країн.

Цього сезону героїв «Міняю жінку» чекають нові сюрпризи в сім'ях з обміну. Так, героям програми доведеться по-новому поглянути на правила розподілу обов'язків між чоловіком і дружиною і відчути, як змінюється побут, коли в декрет іде батько.

7 вересня, о 22.00 ефір побачить новий випуск програми «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим.  Епізоди дев’ятого сезону тревел-шоу виходитимуть щочетверга. Вперше в історії проекту Дмитро Комаров і оператор Олександр Дмитрієв побували в одній з найбільш розвинених та високотехнологічних країн світу – Японії, аби показати її «зворотний бік».

«Що ми знаємо про Японію? Перші слова, які спадають на думку: суші, «Тойота», «Кавасакі», ніндзя, сакура, гейша. Зазвичай, цими поняттями обмежуються знання про Японію. Мало хто знає, але суші у нас їдять частіше, ніж в Японії, а багато важливих питань в житті населення вирішує мафія, а не уряд. В Японії, країні з одним з найвищих показників тривалості життя (82 роки) і рівнем доходу (близько 3000 доларів), як і раніше, живий, хоч і видозмінений, обряд харакірі - в країні десятки тисяч самогубств щороку. Ця країна - одна з тих білих плям на планеті, про які ми занадто мало знаємо. А найголовніше - люди там живуть і мислять абсолютно не так, як ми. Для мандрівника Японія - не просто інша країна, а інший світ або навіть інша планета. Ми будемо розвінчувати міфи і показувати «зворотний бік» Японії, обійдемо заборони і покажемо вам те, про що ви навіть не здогадувалися», - розповів телеведучий.

Нагадаємо, проект журналістських розслідувань «Гроші», що виходить на телеканалі «1+1», відкрив вакансію журналіста-сценариста.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY