detector.media
01.09.2017 18:05
Сьогодні на каналі ICTV стартує новий телесезон
Сьогодні на каналі ICTV стартує новий телесезон
Сьогодні, 1 вересня, в ефірі телеканалу ICTV розпочнеться новий осінній сезон, в якому мовник обіцяє глачам гумор, нові детективи і екстремальний тревел.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

1 вересня новий телесезон починають програми «Дизель Шоу», яка була представлена в День Незалежності України в Одесі. У нових випусках гумористи будуть жартувати на сімейні теми, обговорювати з іронією актуальні події в країні, висміювати корумпованих чиновників і неповоротких працівників сфери обслуговування. Програма вийде в ефірі о 21.20.

2 вересня на телеканалі стартує новий сезон тревел-шоу «Особливості національної роботи» з ведучими Русланом Ханумаком і Андрієм Зрожевським. Шоу виходитиме щосуботи об 11.45.

4 вересня на ICTV розпочнеться новий сезон соціально-політичного шоу «Свобода слова».

З 7 вересня відновлює ефір програма «Інсайдер».

Також поновлять вихід у новому сезоні програми «Факти тижня», «Антизомбі», «Громадянська оборона», «Більше ніж правда» та «Ранок у Великому Місті».

17 вересня канал покаже прем'єру шоу «Комік на мільйон», у якому кращі з кращих українських гумористів під керівництвом Євгена Сморигіна, Віктора Андрієнка та Катерини Скулкіної боротимуться за звання головного коміка. Переможець і володар титулу «Комік на мільйон» отримає квартиру і роль в одному з комедійних проектів телеканалу.

Восени на ICTV вийдуть треті сезони детективних серіалів українського виробництва «Пес» (Pro-TV) і «Нюхач» (Film.ua).

Канал також обіцяє прем’єру серіалу «Невиправні» про колишніх в'язнів, які тепер розслідують кримінальні злочини.

Для любителів аномальних явищ і секретних матеріалів канал ICTV і кінокомпанія Film.ua підготували прем'єру серіалу «Контакт».

Нагадаємо, телеканал ICTV розпочав зйомки комедійного україномовного серіалу про поліцейських, який є адаптацією французького формату Commissariat Central від творців комедійного формату Caméra Café.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY