detector.media
30.08.2017 18:01
Держкомтелерадіо запитає інформацію щодо судимості кандидатів на посаду директора Укртелерадіопресінституту
Держкомтелерадіо запитає інформацію щодо судимості кандидатів на посаду директора Укртелерадіопресінституту
30 серпня в Держкомтелерадіо відбулось перше засідання конкурсного відбору на посаду директора Українського інституту підвищення кваліфікації працівників телебачення, радіомовлення і преси (Укртелерадіопресінститут).

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

Участь у конкурсі беруть директор миколаївського Коледжу преси і телебачення, генеральний продюсер телеканалу «ТАК TV» Гліб Головченко; медіа-експерт, доцент кафедри журналістики Національного університету «Острозька академія» Сергій Штурхецький; член Національної спілки кінематографістів, начальник цеху телебачення і радіомовлення філії ПАТ «НСТУ» «Донецька регіональна філія» Ярослав Літинський.

У присутності претендентів на посаду було відкрито конверти з документами. Ознайомившись з ними, члени конкурсної комісії зауважили, що відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 3 вересня 2008 р. № 777,  Держкомтелерадіо має запросити у правоохоронних органів інформацію про відсутність (наявність) у кандидатів на посаду судимості, заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності.

Після отримання такої інформації буде оголошено про проведення наступного засідання конкурсного відбору.

Серед основних напрямів діяльності Укртелерадіопресінституту - науково-освітній (підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів засобів масової інформації); перепідготовка та підвищення кваліфікації державних службовців, керівників підприємств, установ і організацій; виконання науково-дослідних робіт з актуальних проблем.

Нагадаємо, у червні на 68-му році життя помер заслужений журналіст, народний депутат України І, ІІІ і ІV скликання Сергій Правденко, які останні роки очолював Український інститут підвищення кваліфікації працівників телебачення, радіомовлення і преси.

У серпні Державний комітет телебачення і радіо оголосив про проведення відкритого конкурсного відбору на посаду директора Українського інституту підвищення кваліфікації працівників телебачення, радіомовлення і преси

Вимоги до претендента: громадянство України, володіння державною мовою, вища освiта другого рiвня за ступенем магiстра за галуззю знань «Управлiння та адмiнiстрування» або вища освiта другого рiвня за ступенем магiстра за галуззю знань «Електроніка та телекомунікації», або «Журналістика», або «Культура і мистецтво», стаж роботи на керiвних посадах нижчого рiвня – не менше нiж 5 рокiв.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY