detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
28.08.2017 15:32
Журналісти «Останньої інстанції» планують відродити проект
Журналісти «Останньої інстанції» планують відродити проект
Команда програми журналістських розслідувань «Остання інстанція», яку на початку серпня було закрито на телеканалі ZIK, планує відродити проект

Про це «Детектору медіа» повідомив колишній редактор та ведучий проекту Данило Мокрик.

«Я і команда "Останньої інстанції" – ми виношуємо ідеї відродити наш проект розслідувань. Ідеї є, вони – конкретні, і ми в цьому напрямку будемо поступово рухатися. Не можу сказати, коли це буде – але це буде», – сказав він.

При цьому пан Мокрик наголосив, що кожен із журналістів знятої з ефіру телеканалу ZIK програми на даний момент цілковито зосереджений на роботі в тих проектах, де вони задіяні.

«Це не означає, що ми зараз не працюємо чи що працюємо на півноги. Більшість із нас вже задіяні у різних розслідувальних проектах. І цій роботі ми всі віддаємося. Це – паралельні процеси, які не шкодять, а допомагають одне одному», –  сказав екс-керівник програми соціальних розслідувань.

Нагадаємо, на початку серпня пан Мокрик повідомив, що телеканал ZIK закриває його проект. Він пов’язав таке рішення каналу із небажанням його команди готувати замовні матеріали. Водночас на каналі заявили, що причина закриття проекту - низькі рейтинги та переформатування.

Тоді ж екс-керівниця Департаменту журналістських розслідувань каналу ZIK Дарина Шевченко прокоментувала рішення каналу закрити започаткований нею проект соціальних розслідувань «Остання інстанція».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY