detector.media
23.08.2017 17:46
Канал «112 Україна» запустив промо-ролики до Дня прапора і Дня незалежності (ВІДЕО)
Канал «112 Україна» запустив промо-ролики до Дня прапора і Дня незалежності (ВІДЕО)
До Дня прапора 23 серпня телеканал «112 Україна» підготував серію патріотичних промо із ведучими каналу. В іншій серії промо-роликів «Наші роки незалежності», яку телеканал запустив також 23 серпня, телеведучі розповідають про головні події та явища незалежної України

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У коротких відео до Дня прапора телеведучі каналу покривають себе національним прапором – одним з головних символів Української держави, який для багатьох сьогодні більше, ніж символ, прапор – це і є Україна. Зі стягом на плечах ведучі зізнаються: «Це про мене».

В серії промо-роликів «Наші роки незалежності» в хронологічному порядку телеведучі згадують, чим запам'ятався їм той чи інший рік. Цю серію – з 26 відео, кожне з яких присвячене окремому року – телеканал показуватиме протягом двох днів.

Промо-ролики розроблені та зняті силами каналу «112 Україна».

Нагадаємо, голова Закарпатської облдержадміністрації (ОДА) Геннадій Москаль просить Національну раду з телебачення та радіомовлення дати оцінку документальному фільму «Операція «Паспорт», який виробив та показав телеканал «112 Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY