detector.media
23.08.2017 15:09
ДТП за участю автомобіля Димінського розслідуватимуть у Києві
ДТП за участю автомобіля Димінського розслідуватимуть у Києві
Слідчі управління Національної поліції у Львівській області передали справу з розслідування ДТП за участю автомобіля «Мерседес», власником якого є бізнесмен Петро Димінський, Головному слідчому управлінню Нацполіції.

Про це пише  «Радіо Свобода». 

Від сьогодні лише представники Головного слідчого управління мають право коментувати хід розслідування, повідомили виданню у прес-службі Нацполіції Львівської області.

Нагадаємо, на 10:00 годину 23 серпня пан Димінський був викликаний на допит у Львів. Однак, як повідомив член колегії Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко, бізнесмен не з’явився. За його інформацією, пан Димінський зараз може знаходитись у Женеві.  Якщо пан Димінський не з’являтиметься на допити, то його викликатимуть примусово.

Як писав «Детектор медіа», смертельна ДТП трапилася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня на Львівщині близько 15.10. За попередніми висновками, автомобіль Opel Astra, за кермом якого була 31-річна мешканка села Ямельня Наталія Тріла, повертав з траси у село, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG, що йшов на обгін по зустрічній смузі всупереч дорожній розмітці. Молода жінка загинула на місці ДТП.

19 серпня Галицький районний суд обрав запобіжний захід Андрію Борщу – охоронцю бізнесмена Петра Димінського, за підозрою в скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула жінка. Його помістили під варту на два місяці без права внесення застави.

Водночас радник глави МВС України, народний депутат Антон Геращенко(«Народний фронт») заявляє, що в разі, якщо слідство встановить провину бізнесмена, одного з власників телеканалу ZIK Петра Димінського в смертельній ДТП у Львівській області, він постане перед судом.

У поліції також заявляли, що слідчі не знайшли свідків, які б бачили на місці події Петра Димінського, а відтак не було підстав, щоб провести його допит на предмет ушкоджень.

Видання Zaxid.net отримало відео перших хвилин після аварії за участі кортежу власника каналу ZIК Петра Димінського, у якій загинула 31-річна Наталія Тріла, що була за кермом автомобіля Opel Astra. Zaxid.net передав відео з місця ДТП до поліції.

Раніше телеканал ZIK (одна з його юридичних осіб – ТОВ «ТРК “Міст ТБ”») розкрив нових кінцевих бенефіціарних власників: крім Петра Димінського до числа бенефіціарів входять його дочки Анастасія Димінська, Жанна Димінська і дружина Олена Димінська.

Фото: Твоє місто

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY