detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
22.08.2017 16:42
Ганапольський з Ашіон, Кисельов з Анатолічем: Прямий канал стартує 24 серпня зі спеціальним програмуванням
Ганапольський з Ашіон, Кисельов з Анатолічем: Прямий канал стартує 24 серпня зі спеціальним програмуванням
У день свого старту 24 серпня і протягом наступних трьох вихідних днів 25-27 серпня Прямий канал мовитиме в режимі спеціального телемарафону. А зі своєю стандартною сіткою мовлення Прямий канал вийде в ефір уже з понеділка, 28 серпня.

Про те, як буде побудовано перший день ефіру Прямого каналу, «Детектору медіа» розповіла креативна продюсерка Прямого каналу Євгенія Захарова:

«Ми стартуємо о 8:00. До 13:00 ведучими у студії будуть Матвій Ганапольський і Кароліна Ашіон, а з 13:00 до 17:00 – Євгеній Кисельов і Анатолій Анатоліч. До них приходитимуть різні гості. Паралельно з 8-ї до 17-ї в нас буде багато включень з різних виїзних локацій. Це і дахи будівель, і спеціальний майданчик на параді. Будуть і прямо ефірні квадрокоптери. Ми також будемо транслювати парад, але будемо висвітлювати його інакше, ніж інші канали – дамо більше, «розфарбуємо» його.

О 17:00 у нас в ефірі розпочнеться презентація каналу з Матвієм Ганапольським, яка плавно перетече в щоденне підсумкове шоу «Разом», але в спеціальному форматі презентації. Усі ведучі зберуться разом, і кожен представлятиме канал, кожен по-своєму про нього розповідатиме, показуватиме всі студійні майданчики. Працюватиме наша камера на рейковій дорозі, прокладеній через усе приміщення каналу, яка показуватиме весь офіс.

О 22:00 в ефір вийде програма «Кисельов. Точка авторська» - це спеціальне аторське інтерв’ю до Дня Незалежності.

Уночі в нас будуть повтори.

Протягом наступних днів, 25-27 серпня, Прямий канал продовжить мовити в спеціальному форматі телемарафону вихідних днів. А вже з понеділка, 28 серпня, запрацює традиційна сітка мовлення».

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на «112 Україна» та NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хронік» Ірина Ратушна, екс-ведучий телеканалу Tonis Василь Бирзул, колишня ведуча програм 5-го каналу та Першого національного Наталка Фіцич, бізнесмен Андрій Пальчевський, колишня ведуча «Радио Вести» і низки телеканалів Василіса Фролова, колишня ведуча «112 Україна» і NewsOne Світлана Орловська.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY