detector.media
22.08.2017 14:34
Світлана Орловська перейшла на Прямий канал
Світлана Орловська перейшла на Прямий канал
Колишня ведуча телеканалів «112 Україна» та NewsOne Світлана Орловська буде ведучою Прямого каналу, який стартує 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis.

Світлана Орловська буде однією з п’яти ведучих щоденного вечірнього інформаційно-аналітичного шоу «Разом», яке виходитиме в ефір по буднях з 18:00 до 23:00 (серед інших ведучих цього шоу - Євгеній Кисельов, Матвій Ганапольський, Андрій Пальчевський). Про це «Детектору медіа» повідомила креативна продюсерка Прямого каналу Євгенія Захарова.

22 серпня, за два дні до старту, Прямий канал презентував проморолики зі Світланою Орловською:

«На сьогоднішній момент я знаю мало телевізійних ведучих, які так виснажливо із блиском в очах і самовіддачею готуються до своїх ефірів. І неважливо, що ховається в причині цього. Бажання самоствердитися. Бажання стати найкращою в очах глядачів. Бажання не розчарувати себе. Найголовніше, що це дозволяє їй бути однією з послідовних телевізійних ведучих національного масштабу», - коментує генеральний продюсер Прямого каналу Олексій Семенов, з яким пані Орловська працювала разом на каналах «112 Україна» та NewsOne.

Світлана Орловська в минулому працювала ведучою Першого національного, телеканалу «Ера» і «Радіо Ера», ведучою та головною редакторкою телеканалу «112 Україна», ведучою телеканалу NewsOne.

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на «112 Україна» та NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хронік» Ірина Ратушна, екс-ведучий телеканалу Tonis Василь Бирзул, колишня ведуча програм 5-го каналу та Першого національного Наталка Фіцич, бізнесмен Андрій Пальчевський, колишня ведуча «Радио Вести» і низки телеканалів Василіса Фролова.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY