detector.media
21.08.2017 16:03
Канал «Україна» повідомляє про старт нового сезону «Жіночого лікаря»
Канал «Україна» повідомляє про старт нового сезону «Жіночого лікаря»
У понеділок, 4 вересня, о 18:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра третього сезону мелодраматичного серіалу «Жіночий лікар» виробництва компанії Film.ua.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Нагадаємо, зйомки третього сезону серіалу почалися взимку 2016 і тривали до червня 2017 року. Виробництвом картини займалася кінокомпанія Film.ua. Всі сцени серіалу знімалися в Києві.

Як повідомляться, для зйомок третього сезону на кіностудії Film.ua спорудили клініку з більш ніж 70 різними локаціями. У знімальному павільйоні розташувалися сучасні операційні, лабораторії, оглядові, палати, кабінети і квартири серіальних героїв.

Також канал зазначено, що до команди режисерів-постановників Антона Гойди і Олександра Пархоменко, які працювали над першими двома сезонами, в цей раз приєдналися Олександр Онуфрієв і Андрій Колеcнік.

Зазначено також, що у нових 40 епізодах на екрани повернеться доктор Роман Широков.

«Моє повернення – це спроба виправити деякі помилки, які мій герой зробив в першому сезоні, – прокоментував виконавець ролі Романа Широкова, актор Ілля Носков. – Безумовно, в житті Широкова з'являться нові обставини, але він залишиться таким же упертим і цілеспрямованим, людиною з величезним бажанням допомогти і творити чудеса».

Як повідомляє «Україна», дія прем'єрного сезону розгортається в інноваційній клініці, яку заснував колишній тесть доктора Широкова, професор Юрій Клімов.

«Моєму герою притаманні всі ті якості, які є у кожної живої людини – він теж складається з пороків і добрих справ. Клімов вміє згладжувати всі гострі кути між працівниками клініки, створювати доброзичливу атмосферу, спрямовану на допомогу пацієнтам, – характеризує свого героя актор Зайцев. – Однак головною для нього є турбота про дочку. І ось тут в ньому проявляються почуття «порочності»: він буквально підпорядковує собі Широкова, який йде до відкриття вірусу, здатного врятувати Ніну і дати їй можливість відчути себе повноцінною жінкою».

Прем’єра третього сезону «Жіночий лікар» відбудеться на каналі «Україна» о 18:00.

Нагадаємо, 14 червня «Детектор медіа» повідомляв, що кіностудія Film.ua закінчила знімальний період 40-серійного серіалу «Жіночий лікар-3».

Фото: прес-служба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY