detector.media
Детектор медіа
21.08.2017 14:06
Василіса Фролова зізналася в любові до української мови і попросила в неї пробачення
Василіса Фролова зізналася в любові до української мови і попросила в неї пробачення
За три дні до старту Прямий канал презентував ще одну свою ведучу – Василісу Фролову.

Василіса Фролова вестиме на Прямому каналі денне ток-шоу, повідомила «Детектору медіа» креативна продюсерка Прямого каналу Євгенія Захарова.

Судячи з промороликів Прямого каналу, Василіса Фролова вестиме ефіри українською мовою та створюватиме формат «радісних новин». В одному з роликів телеведуча зізналася в любові до української мови та попросила в неї пробачення.

Василіса Фролова – модель, акторка, телевізійна та радіоведуча. Працювала на харківському 7-му каналі та загальнонаціональних телеканалах М1, Новий канал (вела «Фабрику зірок»), «1+1» (шоу «Зірка+зірка»), співпрацювала із «Савік Шустер студією» («Шустер live» та «Африканські пристрасті»). Була ведучою на «Радио Вести» та інтернет-радіо «Аристократи».

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на «112 Україна» та NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хронік» Ірина Ратушна, екс-ведучий телеканалу Tonis Василь Бирзул, колишня ведуча програм 5-го каналу та Першого національного Наталка Фіцич, бізнесмен Андрій Пальчевський.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY