detector.media
20.08.2017 13:26
Російський журналіст зі скандалом залишив ефір пропагандистського телеканалу «Звезда»
Російський журналіст зі скандалом залишив ефір пропагандистського телеканалу «Звезда»
Російський журналіст, теле- і радіоведучий, сценарист, продюсер Михайло Кожухов залишив ефір пропагандистського каналу Міноборони РФ «Звезда» на знак протесту проти того, що ведучі програми запросили в ефір як експертів відомих російських пранкерів Вована й Лексуса.

Про це журналіст написав у своєму Facebook.

«Ваш покірний слуга пішов вчора, грюкнувши дверима, посередині записи програми "Особлива стаття" на телеканалі "Звезда", назвавши пранкерів Вована і Лексуса виродками і покидьками. Один з них був в цей час на зв'язку зі студією і все чув. Чому я невимовно радий.

Так, пранкери - виродки і покидьки. Два роки поспіль вони дзвонили мені вдень і вночі, поки я не навчився розмовляти з цим непотребом так, що став їм не цікавий. Як на мене - немає ніякої різниці між ними і наперсточниками, валютними кидалами, кишеньковими злодіями і тому подібної шушваллю, яка заробляє на хліб шахрайством і повинна сидіти в тюрмі. Автори політичної програми виводять цю мразь в ефір телеканалу Міністерства оборони і запитують їх "експертну думку", і це - ганьба професії, до якої я маю відношення», - заявив Михайло Кожухов.

Журналіст усвідомлює, що його більше не будуть запрошувати в ефір цього телеканалу.

«Так що не бачити мені тепер "Звезды", як своїх вух. І не шкода. Під час цього запису все було огидно - починаючи з вигаданої теми, сфабрикованих сюжетів і закінчуючи помилковим пафосом юного ведучого, який тупо і рішуче виконував поставлену перед ним політичну задачу, до якої я особисто не хочу мати відношення. Нітрохи не шкодую, що пішов. Шкода, що був надмірно емоційний. Всі інші експерти, до речі, залишилися. Не здивуюся, якщо наступного разу вони не погребують обговорити кулінарний рецепт з Чикатилом. Раджу зробити те ж і пишуть колегам, які висвітлюють "подвиги" пранкерів», - написав Кожухов.

Нагадаємо, російські пранкери Володимир Кузнєцов та Олексій Столяров, відомі як Вован і Лексус, заявили, що розіграли екс-президента Грузії, колишнього главу Одеської області Міхеїла Саакашвілі, поспілкувавшись із ним від імені заступника голови Адміністрації Президента України (АПУ).

Відомий російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський вважає, що росіяни все менше хочуть чути лайку на адресу України у медіа і все частіше замислюються про власні проблеми.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY