detector.media
19.08.2017 15:45
Діджей і телепродюсер Наталі Неведрова стала новою ведучою «Орла і решки»
Діджей і телепродюсер Наталі Неведрова стала новою ведучою «Орла і решки»
У новому, 15-му сезоні шоу «Орел і решка» з'явилась нова ведуча. Замість Лесі Нікітюк програму вестимеме в парі з Регіною Тодоренко телеведуча, продюсер і діджей Наталі Неведрова

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Наталі Неведрова має журналістську освіту та 9-річний стаж на телебаченні: починала свій професійний шлях як асистент продюсера, потім працювала редактором, шеф-редактором, продюсером.

«Як я пройшла кастинг в "Орел і решка"? Мені написали і попросили записати відео про улюблене місце в своєму місті. Я розповіла про підземну парковку в нашому домі. Вийшло смішно. А головне – я щиро вірила, що саме я стану ведучою. Все так і сталося! Я неймовірно рада! У людей, які працюють в шоу "Орел і решка", я закохана з першого дня нашої зустрічі, а Регіну просто обожнюю: вона мені дуже близька по духу», – прокоментувала свою нову посаду пані Неведрова.

Як повідомляє прес-служба каналу, журналістка «зачепила» їх своєю неординарністю.

«Наша нова ведуча – це дуже "несподіваний" персонаж, – розказав головний продюсер проекту Сергій Гулейков. – У неї зовсім інший погляд на життя, і в цьому її фішка. За нею цікаво спостерігати, тому що вона зовсім не схожа на всіх попередніх ведучих 2Орла і решки". Це і допомогло їй на кастингу обійти інших кандидатів».

Ведуча Регіна Тодоренко познайомилась з Наталі Неведровою на зйомках шоу.

«З приходом Наталі у наш колектив з'явилося щось неземне і фантастичне. Вона неймовірно одарована, дуже смішна і весела. Ми досить швидко спрацювалися. Зараз з упевненістю можу сказати, що швидше, ніж з нею, ми ніколи не записували стартову і фінальну підводку ведучих. Ми настільки добре відчуваємо одне одного, що нам практично не потрібно підлаштовуватися. У Наталі я дізнаюся себе такою, якою вперше приїхала на свої перші зйомки "Орла і решки" 4 роки тому. Вона так щиро всьому дивується і радіє! Це мене дуже зворушує. І це дуже круто!», – розказала про свою нову напарницю по шоу пані Тодоренко.

Перший випуск програми з новою ведучою відбудеться на каналі «Інтер» 27 серпня о 10:00.

Зазначимо, днями «Детектор медіа» писав, що в 15-му сезоні тревел-шоу «Орел і Решка» замість Лесі Нікітюк разом із Регіною Тодоренко подорожуватиме інший ведучий. Пані Нікітюк вирішила взяти відпустку.

Нагадаємо, що у квітні в мережі з’явилася інформація про те, що залишити проект може Регіна Тодоренко – через те, що буцімто відкрила журналістам таємниці про «золоту картку» «Орла і Решки». Згодом телеведуча роз’яснила ситуацію. Тим часом Леся Нікітюк, як з’ясувалася, з весни 2018 року погодилася замінити російську телеведучу Катерину Варнаву у проекті Нового каналу «Хто зверху?».  Адже Варнава не змогла брати участь у зйомках через те, що СБУ на п'ять років заборонила їй в'їзд в Україну, про що стало відомо в травні 2017 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY