detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
18.08.2017 14:40
Нацрада створила в Бахмутівці ще один тимчасовий локальний мультиплекс
Нацрада створила в Бахмутівці ще один тимчасовий локальний мультиплекс
17 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала чотирьом телеканалам дозволи на тимчасове на час проведення антитерористичної операції телевізійне мовлення в селі Бахмутівці Новоайдарського району Луганської області.

Чотири телеканали – ЛОТ (Луганська філія Національної суспільної телерадіокомпанії України), «ПравдаТУТ» (Інформаційне агентство «Правдатут»), 5 канал (ТРК НБМ) і Прямий канал (ТОВ «Телеканал “Тоніс”») – отримали дозволи на цифрове ефірне телевізійне мовлення (стандарт DVB-T2) на 40 ТВК у Бахмутівці (потужність передавача – 1 кВт). Оператором цього локального мультиплексу буде КП «Інноваційно-інформаційний центр» з міста Северодонецьк Луганської області.

Крім цього телеканал ЛОТ Луганської філії НСТУ отримав дозвіл на тимчасове аналогове ефірне телевізійне мовлення на 21 ТВК у Бахмутівці (потужність передавача – 1 кВт).

Раніше Нацрада вже видала кілька дозволів на тимчасове телевізійне та радіомовлення в Бахмутівці:

За словами члена Нацради Сергія Костинського, також готується прорахунок частоти в Бахмутівці для радіостанції «Армія FM» і створення ще одного локального мультиплексу з метою розвитку цифрового телебачення.

Сергій Костинський повідомив, що всі телеканали і радіостанції розпочнуть мовлення з новозбудованої телевежі в Бахмутівці вже з наступного тижня, з 22 серпня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY