detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
17.08.2017 19:55
«Русское радио», «Країна ФМ» та «Українське радіо» отримали нові дозволи на тимчасове мовлення в зоні АТО
«Русское радио», «Країна ФМ» та «Українське радіо» отримали нові дозволи на тимчасове мовлення в зоні АТО
17 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надала дозволи на тимчасове мовлення на час проведення антитерористичної операції радіостанціям «Русское радио – Украина», «Країна ФМ» та «Українське радіо».

«Русское радио» (ТОВ «ТРО “Русское радио – Україна”») отримало дозволи на тимчасове мовлення на трьох частотах: 101,2 МГц в Авдіївці Донецької області, 104,1 МГц у Мар’їнці Донецької області, 107,9 у Бахмутівці Луганської області (потужність усіх передавачів – 30 Вт).

«Країна ФМ» (ПрАТ «Радіокомпанія “Гала”») отримало дозвіл на тимчасове мовлення на частоті 96,2 МГц у Бахмутівці Луганської області (потужність передавача – 1 кВт).

«Українське радіо» (Національна суспільна телерадіокомпанія України) отримало дозвіл на тимчасове мовлення на частоті 92,4 МГц у Бахмутівці Луганської області (потужність передавача – 1 кВт).

За словами члена Нацради Сергія Костинського, також готується прорахунок частоти в Бахмутівці для радіостанції «Армія FM».

Нагадаємо, раніше «Русское радио» мало дозвіл на тимчасове мовлення у Волновасі Донецької області і Широкому Луганської області.

«Країна ФМ» мала дозволи на тимчасове мовлення в Краматорську та Маріуполі Донецької області.

«Українське радіо» мало дозволи на тимчасове мовлення в Костянтинівці та Волновасі Донецької області, Попасній і Широкому Луганської області.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY