detector.media
17.08.2017 17:44
22 серпня – медіасніданок з MRM на тему «Мовні квоти в українському ефірі»
22 серпня компанія Media Resources Management проведе черговий «Медіасніданок з MRM», цього разу тема - «Мовні квоти в українському ефірі».

Незабаром вступить в силу регулювання, що припускає введення мовних квот на українському телебаченні. Відповідно до букви закону, 75% мовлення кожного загальнонаціонального телеканалу повинно буде здійснюватися українською мовою.

Для вітчизняного теле- і продакшн-ринків введення мовних квот пов'язане з досить сильними змінами існуючих правил гри. І мова не тільки про те, що більшість нового контенту канали будуть замовляти українською мовою, що передбачає об'єктивно скромніші бюджети через побоювання, що в подальшому такий продукт буде складно продати на інші території, зокрема - російськомовні. Мова йде також про значні бібліотеки прав, придбаних українськими каналами на контент українського виробництва, але російською мовою.

«Що робити з уже виробленим (російською мовою) українським контентом? Як виробляти контент виключно українською мовою і не втратити при цьому в якості? Як зміниться структура ефіру українських каналів зв'язку з мовними нововведеннями? І як же, власне, поведе себе український глядач? Про все це і про багато іншого ми і поговоримо на «Медіасніданку з МРМ», - сказав модератор «Медіасніданків», головний редактор інформаційно-аналітичних видань Content Report і Media Business Reports Артем Вакалюк.

Імена спікерів будуть оголошені найближчим часом.

Зустріч відбудеться 22 серпня об 11. 30 у ресторані Ronin (Київ, вул. Зоологічна 10).

З питань акредитації треба звертатися до Олени Кальної-Данилюк ekalnaya@mrm.ua , (067)-95-95-016.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY