detector.media
17.08.2017 13:10
У Херсоні на нараду з прем’єром пустили не всіх акредитованих журналістів
У Херсоні на нараду з прем’єром пустили не всіх акредитованих журналістів
У Херсонській облдержадміністрації забракло місць - попри попередню акредитацію представників ЗМІ

Кореспондента «Центру журналістських розслідувань» В’ячеслава Гусакова 16 серпня не пустили на нараду прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з депутатами місцевих рад та  підприємцями в Херсонській ОДА. Причина – нібито брак місць.

Про це повідомляє ІМІ з посиланням на Мост.

На запитання В’ячеслава Гусакова про причини недопуску директорка Департаменту внутрішньої і інформаційної політики Херсонської ОДА Ольга Савенко відповіла: «У приміщенні мало місця. Охорона Гройсмана вже припинила допуск».

«Однак за хвилину до цієї розмови на нараду пройшла знімальна група регіонального корпункту телеканалу «Україна». Також відомо, що на заході присутні кореспонденти херсонських видань, лояльних до місцевої влади», – повідомив виданню Гусаков.

За словами представника ІМІ у Херсонській області, журналіст мав акредитацію на захід, яку проводила прес-служба Херсонської обласної держадміністрації. А до цього журналістам сказали, що пустять на всіх акредитованих.

«Ми всі були акредитовані за день до того. Зранку нас попередили, що на нараду о 16:00 в ОДА пустять всіх журналістів, але потім попросять залишити приміщення, адже Володимир Гройсман хоче поспілкуватися з бізнесом без камер. Ніхто не казав, що на нараду пускатимуть не всіх», – розповів представник ІМІ.

Як повідомляв Детектор Медіа, міськрада Кропивницького знову хоче запровадити акредитацію для журналістів. Про це повідомив начальник відділу по роботі із засобами масової інформації Кропивницької міської ради Сергій Якунін у закритій журналістській групі в мережі Facebook. Кропивницькі медійники без ентузіазму сприйняли новацію та відреагували негативними коментарями.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY