detector.media
16.08.2017 16:28
У День Незалежності телеканал ICTV згадає про 26 речей, які нас змінили
У День Незалежності телеканал ICTV згадає про 26 речей, які нас змінили
До Дня Незалежності телеканал ICTV готує спецпроект «26 речей, які нас змінили» - про знакові речі у житті українців, які так чи інакше вплинули на 26-річну історію нашої незалежності

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі каналу.

Відеомагнітофон, маршрутка, малинові піджаки, «локшина швидкого приготування», серіал «Альф»… А ще - мікрохвильова, пейджер, супермаркет, супутникова тарілка, телевізійна реклама, фастфуд, караоке, жувальна гумка, комп’ютер, вишиванка, біометричний паспорт – зараз ці речі для нас звичні, але кожну з них можна вважати ледь не легендарною для того часу, коли вона виникла.

Над фільмом «26 речей, які нас змінили» працює відділ документальних спецпроектів каналу ICTV під керівництвом Інесси Соболєвої. «Ми хотіли зробити проект без політики і без пафосу. Речі з нашого хіт-параду з'являлися у побуті, розривали свідомість і кардинально змінювали наше життя. Завжди на краще. Виявилося, наприклад, що можна кайфувати від материнства завдяки одноразовим підгузкам. Пам’ятаю жахливі історії мами про грибок на стелі від прання-виварювання-прасування пелюшок. Зараз це здається фантастикою. І таких простих, але водночас феноменальних речей набралося досить багато, а значить наше повсякденне життя за ці 26 років незалежності, як не крути, ставало легшим. І веселішим. І ми нагадаємо про це глядачеві», – коментує пані Соболєва.

Про речі, які нас змінили, та пов’язані з ними спогади у проекті розкажуть відомі українці - телеведучі Олена Фроляк, Костянтин Стогній, Ігор Кондратюк, Ілля Ноябрьов, музиканти Фагот, Олег Скрипка, спортсмен Василь Вірастюк та перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк. А Олександр Бережок і Вікторія Булітко з «Дизель Шоу» у невеличких ретро-скетчах пожартують над тим, як ми призвичаювались до нового.

Ведучий спецпроекту – Павло Казарін.

Прем’єра стрічки «26 речей, які нас змінили» – 24 серпня о 22:25 на ICTV.

Нагадаємо, до Дня незалежності «Українське радіо» презентує спецпроект «Незалежність вустами українських захисників», який вестиме заслужений діяч мистецтв України, автор-виконавець, композитор Анжела Ярмолюк.

Телеканал «Еспресо» також веде підготовку до ефіру на День Незалежності України. 24 серпня глядачі побачать святковий марафон «Нація переможців».

До Дня Незалежності України студія «Квартал 95» і канал «1+1» готують національну телепрем’єру фільму «Слуга народу 2».Також телеканал покаже документальний історичний фільм «Україна. Продовження своєї історія», зйомки якого розпочалися у квітні.

Телеканал NewsOne підготував спеціальний проект «Гаранти незалежності» – матеріали та інтерв'ю про ключові події 26 років незалежності з вуст трьох Президентів України.

Фото: ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY