detector.media
16.08.2017 14:57
Олександр Педан і Катерина Павлюченко у третьому сезоні «Дешево та сердито» обіцяють «кулінарну революцію»
Олександр Педан і Катерина Павлюченко у третьому сезоні «Дешево та сердито» обіцяють «кулінарну революцію»
28 серпня на Новому каналі відбудеться прем’єра третього сезону проекту «Дешево та сердито» під назвою «Дешево та сердито: Революція».

Ведучі «Дешево та сердито: Революція» Олександр Педан і Катерина Павлюченко мають намір у своєму проекті влаштувати «кулінарну революцію» і змінити культуру харчування українців, повідомили в прес-службі Нового каналу.  

«Давайте на мить замислимося, що ми їмо щодня, і, впевнена, більшість назве стандартний набір страв зі стандартного набору продуктів, – каже керівник творчого об’єднання Анастасія Толстошеєва. А якщо я скажу, що «Дешево та сердито» знайшло революційні способи не лише харчуватися різноманітно, а й економити на їжі?! Настав час сказати «ні» нудному, шкідливому й одноманітному харчуванню українців. Головне – не боятися експериментувати та проявити фантазію. Тоді обридлі страви й забуті рецепти раптом оживуть у зовсім іншому вигляді».

«У двох попередніх сезонах ми з’ясовували, де знайти безкоштовні чи дуже дешеві продукти або як елітні харчі замінити недорогими, – каже шеф-редактор проекту Анастасія Світла. – У «Дешево та сердито: Революція» ми шукатимемо революційно дешеві продукти для конкретних людей. Наприклад, в одному з випусків складемо меню для завжди голодних студентів. У ньому будуть страви, швидкі у приготуванні та фінансово не затратні, наприклад, із харчів, які студентам передають батьки. А ще спеціально для них вигадаємо різні лайфхаки».

«Українські страви, безперечно, дуже смачні, але, на нашу думку, потребують оновлення, – каже Саша Педан. – Цим ми, власне, і займемось у кулінарних спецвипусках – уб’ємо буденність і створимо нову українську кухню.

Допомагатиме ведучим «Дешево та сердито: Революція» експериментатор і лайфхакер, кулінарний експерт Євген Клопотенко. Він поділиться секретами приготування таких страв, як морозиво з пива, сорбет із компоту, цукерки з борщу тощо.

Наприкінці кожної програми глядачів чекає яскравий масштабний фінал, наприклад, вечірка на даху студентського гуртожитку чи дегустація страв у флешмоб-ресторані просто неба і, звісно, традиційний для «Дешево та сердито» підрахунок економії.

Прем’єра «Дешево та сердито: Революція» на Новому каналі - 28 серпня о 21:00.

Нагадаємо, проект експериментальної економії «Дешево та сердито» стартував на Новому каналі в осінньому сезоні 2015 року як рубрика програми «Абзац». В осінньому сезоні 2016 року стартував другий сезон у вигляді вже окремої програми.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY