detector.media
16.08.2017 14:07
У День Незалежності NewsOne покаже спецпроект за участю Кравчука, Кучми та Ющенка (ВІДЕО)
У День Незалежності NewsOne покаже спецпроект за участю Кравчука, Кучми та Ющенка (ВІДЕО)
До Дня Незалежності України телеканал NewsOne підготував спеціальний проект «Гаранти незалежності» – матеріали та інтерв'ю про ключові події 26 років незалежності з вуст трьох Президентів України

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Зазначено, що 21, 22 та 23 серпня о 21:00 телеканал покаже три фільми, що передають три етапи історії України – від самого початку й до сьогодення від Леоніда Кравчука (1989 (91) – 1994), Леоніда Кучми (1994 –  2005) та Віктора Ющенко (2005 – 2010). 

«Разом з телеглядачами, перші особи держави, пригадають усі роки свого правління. Пригадають те, що змінювало та гартувало українську націю. Чесно і відверто, іноді з посмішкою, іноді з болем у серці. Разом переживемо знову кожен рік незалежності. За форматом проект буде подібний на один з найрейтинговіших проектів NewsOne – “Суб’єктивні підсумки”. Такі собі “Суб’єктивні підсумки від найоб’єктивніших осіб держави», – прокоментував креативний продюсер ТК NewsOne Євген Дуднік.

Телеканал оприлюднив промо-ролик спецпроекту.



​Нагадаємо, до Дня незалежності «Українське радіо» презентує спецпроект «Незалежність вустами українських захисників», який вестиме заслужений діяч мистецтв України, автор-виконавець, композитор Анжела Ярмолюк.

Телеканал «Еспресо» також веде підготовку до ефіру на День Незалежності України. 24 серпня глядачі побачать святковий марафон «Нація переможців».

До Дня Незалежності України студія «Квартал 95» і канал «1+1» готують національну телепрем’єру фільму «Слуга народу 2».Також телеканал покаже документальний історичний фільм «Україна. Продовження своєї історія», зйомки якого розпочалися у квітні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY