detector.media
13.08.2017 16:03
Виборців у Німеччині переконують, що вибори до парламенту захищені від хакерських атак
Виборців у Німеччині переконують, що вибори до парламенту захищені від хакерських атак
Федеральний уповноважений з проведення виборів Дітер Заррайтер переконаний, що вересневі вибори до Бундестагу в Німеччині добре захищені від можливих зовнішніх хакерських атак.

Про це він заявив у інтерв'ю агенції dpa, передає  Deutsche Welle.

«У найгіршому випадку атака може затримати оголошення попередніх офіційних результатів голосування», - заявив Дітер Заррайтер.

За словами федерального уповноваженого з проведення виборів, його відомство тісно співпрацює з федеральним відомством з безпеки інформаційних технологій.

Під час підготовки до голосування 24 вересня проводяться комплексні технічні тести системи і відпрацювання різних ситуацій, наприклад, безпечну передачу даних у разі збою подачі електроенергії, додав Заррайтер.

Раніше міністр внутрішніх справ Німеччини Томас де Мезьєр припускав, що Росія намагатиметься вплинути на результати виборів до німецького Бундестагу, які відбудуться 24 вересня.  При цьому керівник розвідки Німеччини Ганс-Георг Маассен застеріг Кремль від прийняття політичного рішення щодо можливого втручання у німецькі вибори шляхом хакерських атак.  

Нагадаємо, у лютому канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що хотіла б обговорити питання кібератак та фейкових новин з Росією.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY