detector.media
12.08.2017 17:53
У Петербурзі напали на ЛГБТ-активістів і журналістів – поліція бездіяла
У Петербурзі напали на ЛГБТ-активістів і журналістів – поліція бездіяла
Сьогодні, 12 серпня, у Петербурзі (Росія) проходив ЛГБТ-прайд, під час якого кілька молодих людей в спортивному одязі напали на учасників акції і журналістів.

Про це повідомляє «Медиазона».

Як розповів з місця подій кореспондент «Медиазоны»  Давид Френкель, акції на Марсовому полі брало участь до 100 чоловік. Територія ЛГБТ-прайду була оточена Нацгвардією, співробітники якої не дозволяли пройти противникам активістів. Кілька людей напали на активістів ЛГБТ-руху та журналістів після акції на Марсовому полі. За словами кореспондента видання, їм в обличчя розпилили перцевий газ, штовхали деяких і говорили, що «будуть різати».

Залили лицо баллончиком, напали на детей совсем, менты стояли через дорогу и смотрели pic.twitter.com/LvAqB5QS6Y

— Dave Frenkel (@merr1k) 12 серпня 2017 р.

Постраждали близько десяти ЛГБТ-активістів, а також журналісти Current Time, «Фонтанки» і фотограф Давид Френкель. «Залили обличчя балончиком, напали на дітей зовсім, менти стояли через дорогу і дивилися», - написав фотограф.

На місці працюють лікарі швидкої допомоги, деяких постраждалих доправили до лікарні. Активісти звернулися в поліцію.

Нагадаємо, російський канал «Царьград» започаткував акцію щодо добровільного виїзду так званих «содомітів» з Росії. Нещодавно в рамках акції телеканал купив представнику ЛГБТ-спільноти квиток до Парижа (Франція).

На фото - постраждала в результаті нападу

 Фото: Давид Френкель

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY