detector.media
12.08.2017 15:01
Телеканал «Царьград» запустив акцію із видворення представників ЛГБТ-спільноти за межі РФ
Телеканал «Царьград»  запустив акцію із видворення представників ЛГБТ-спільноти за межі РФ
Російський канал «Царьград» започаткував акцію щодо добровільного виїзду так званих «содомітів» з Росії. Нещодавно в рамках акції телеканал купив представнику ЛГБТ-спільноти квиток до Парижа (Франція).

Про це повідомляє «Громадське».

Телеканал «Царьград», що дотримується «консервативних і православних позицій» і власником якого є олігарх Костянтин Малофєєв,  випустив відео, в якому ведучий запропонував  гомосексуалам залишити РФ, а «канал купить їм квитки на літак». Ролик починається фразою: «Счастливого пути, содомиты».

Також, ведучий сказав, що умовою придбання квитків є «медицинская справка о мужеложестве», а їхати потрібно «в либеральную Калифорнию».

>Россия 2к17
>Телеканал "Царьград" отправил первого содомита из страны - в Париж pic.twitter.com/ZL9nMSnk5X

— Двач (@ru2ch) 11 серпня 2017 р.

У новому сюжеті телеканалу «Царьград» зазначається, що на акцію «проти содомітів» відповіли багато представників ЛГБТ, але залишити РФ наважився поки тільки один. Цей громадянин Росії повідомив, що у Парижі збирається просити політичного притулку через утиски геїв в РФ.

«Царьград» — російський інформаційний телеканал, який відомий своєю підтримкою бойовиків на Донбасі та російських військових, що воюють проти України. На каналі виходили інтерв’ю з бойовиками Ігорем Гіркіним, нацистом Олексієм Мільчаковим та іншими.

Нагадаємо, журналістка російської «Новой газеты» повідомила, що у Чечні (Росія) під час так званих «зачисток» ЛГБТ-спільноти, влаштованих силовиками, було вбито близько 30 чоловіків. Рада з прав людини РФ закликала перевірити переслідування ЛГБТ в Чечні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY