detector.media
11.08.2017 19:22
Став відомий новий головний редактор видання Realist.online
Став відомий новий головний редактор видання Realist.online
Засновник і колишній головний редактор інтернет-видання Realist.online Сергій Лямець повідомив про завершення продажу ЗМІ новому власнику - «Європейській медіа групі». За його словами, у виданні відбулося призначення нового головного редактора – Олександра Децика.

Про це Сергій Лямець  написав у своєму Facebook.

«Офіційно. Сьогодні підписані документи про продаж і переуступку проекту Realist.online на користь "Європейської медіа групи". Період невизначеності, який тривав останній місяць, закінчено. Я і Олена Громницька більше не маємо відношення до проекту. Ми плануємо займатися новими медіапроектами. Новим головним редактором новий власник призначив Олександра Децика. З цього моменту всі питання щодо роботи видання направляйте, будь ласка, йому», - повідомив екс-головред.

Він також звернувся із словами подяки на адресу співробітників видання і читачів: «Я дуже вдячний всім чудовим людям, завдяки яким проект Realist.online відбувся. Нам вдалося попрацювати з дійсно видатними журналістами і редакторами, управлінцями і юристами. Проект вийшов чудовим, і у нього є всі передумови для подальшого зростання. Спасибі всім читачам видання Realist.online за Вашу увагу і довіру до нашої роботи».

Як повідомляв «Детектор Медіа», Інтернет-видання Realist.online відтепер входитиме до складу «Європейської медіа групи». Про це стало відомо 7 липня зі слів співзасновників видання Realist.online Олени Громницької і Сергія Лямця, а також директора ТОВ «ЄМГ» Світлани Шереметьєвої.

Після того, як інтернет-видання Realist.online змінило власника і увійшло до складу «Європейської медіа групи», його засновник і колишній головний редактор Сергій Лямець планує зайнятися нішевими проектами, пов’язаними з мультимедіа. Про це пан Лямець розповів у коментарі «Детектору Медіа».

На фото - Сергій Лямець

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY