detector.media
08.08.2017 13:02
Дарина Шевченко працюватиме керівником проектів у Інституті розвитку регіональної преси
Дарина Шевченко працюватиме керівником проектів у Інституті розвитку регіональної преси
У сфері професійних інтересів пані Шевченко, як і раніше, - журналістські розслідування і вплив якісної журналістики на громадянське суспільство

Про це Дарина Шевченко повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«І це знову історія про якісні розслідування, вплив якісної журналістики на громадянське суспільство і всьовотетовот, - написала пані Шевченко. - Бо гештальт не закритий, але ми тут сурйозно налаштовані його закрити. І дуже хочеться закривати його разом з вами. Це така собі відкрита пропозиція про співпрацю. Не прийдете ви до нас - ми прийдемо до вас, бо на співпрацю з вами ми теж сурйозно налаштовані))»

Як повідомляв «Детектор Медіа», на початку липня Дарина Шевченко повідомила, що йде з посади керівниці департаменту журналістських розслідувань телеканалу ZIK. За її словами, вона змушена була залишити телеканал услід за генеральним продюсером Гайгисизом Гелдієвим через «програну битву» за редакційну незалежність.  

Посаду керівниці департаменту Дарина Шевченко обіймала з березня поточного року. За цей час на телеканалі ZIK з'явився новий проект журналістських розслідувань «Остання інстанція», переформатований з проекту «Брат за брата», оновлено програми «ЖитлоБлуд» та «Стежками війни».

Раніше Дарина Шевченко працювала журналістом української англомовної газети Kyiv Post (2011-2017), була виконавчим директором «Фонду Розвитку ЗМІ» та співзаснувала онлайн-журнал Lustrum.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY