detector.media
06.08.2017 17:49
Регіональні онлайн-ЗМІ повідомляють про значне зростання реклами у першому півріччі року
Регіональні онлайн-ЗМІ повідомляють про значне зростання реклами у першому півріччі року
Асоціація «Незалежні регіональні видавці України» (АНРВУ) за результатами щорічного опитування керівників рекламних відділів регіональних ЗМІ України, повідомляє про зростання доходів від онлайн-реклами в регіональних медіа.

Про це йдеться на сайті АНРВУ.

Опитані керівники рекламних відділів регіональних ЗМІ виділили основні сегменти ринку в друкованих та онлайн регіональних медіа, що зростали в пршому півріччі 2017року в порівнянні з першим півріччям минулого року – будівництво, банки/фінанси/кредитні спілки, медицина, будівельні товари/послуги.

При цьому у всіх опитаних регіонах суттєво зріс сегмент «медицина». На другому місці - в половині опитаних регіонів - рекламні доходи в сегменті «будівництво».

Фактичне зростання доходів від реклами в регіональних інформаційних онлайн-медіа в першому півріччі цього року становило 30,4% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Опитувані фахівці зійшлися на прогнозі, що до кінця року зростання доходів від реклами становитиме як мінімум 25% за весь 2017 рік до минулого 2016 року.

Дані включають рекламні доходи класифайдів та не включають доходи від політичної реклами.

В опитуванні прийняли участь керівники рекламних відділів регіональних медіа, що представляють Центральну, Східну, Західну та Південну Україну.

Нагадаємо, Інтернет-асоціація України (ІнАУ) завершила дослідження ринку інтернет-реклами за підсумками першого півріччя 2017 року. За даними дослідження, обсяг ринку медійної інтернет-реклами України за перше півріччя 2017 року склав 827 млн ​​грн, що на 42% перевищує аналогічний показник першого півріччя 2016 року в гривневому обчисленні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY