detector.media
04.08.2017 18:45
Порошенко знову пообіцяв знайти виконавців і замовників убивства Шеремета
Порошенко знову пообіцяв знайти виконавців і замовників убивства Шеремета
Президент України Петро Порошенко обіцяє докласти всіх зусиль для пошуку та притягнення до відповідальності виконавців і замовників убивства українського журналіста Павла Шеремета.

Його виступ в п'ятницю, 4 серпня, під час заходів у Києві із нагоди Дня Національної поліції України, цитує «Інтерфакс-Україна».

«Ми зустрічаємося і зі слідчими, і з родичами. Ми маємо зробити все для того, щоб і замовники, і виконавці були притягнуті до відповідальності... Ми зі свого боку, я зі свого боку, зробимо все, щоб убивці були знайдені. Я сказав, що це справа честі. І слідчі, і ми це з контролю не знімемо», - сказав Петро Порошенко,  відповідаючи на запитання журналістів щодо результатів розслідування вбивства Павла Шеремета.

Глава держави наголосив, що на зустрічі з родичами Павла Шеремета просив, «щоб вони дали мені пропозиції щодо залучення іноземців до складу слідчої групи».

«Я із задоволенням зроблю все, щоб забезпечити прозорість та ефективність, а також можливість роботи іноземців у складі», - запевнив він.

Раніше глава Нацполіції Сергій Князєв повідомив, що слідство розіслало 14 запитів про надання міжнародної правової допомоги у розслідуванні справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва. Убивство кваліфіковане прокуратурою Києва за статтею «умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб».

Слідство досі не встановило ані вбивць, ані замовників злочину.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY