detector.media
04.08.2017 14:28
Канал ПЛЮСПЛЮС підбиває підсумки за п'ять років
Сьогодні, 4 серпня, каналу ПЛЮСПЛЮС виповнюється 5 років. Незважаючи на юний вік, канал став лідером серед українських анімаційних каналів, успішно налагодив власне виробництво і уже здобув велику кількість нагород.

ПЛЮСПЛЮС – єдиний анімаційний канал в Україні, зацікавленість яким з боку глядацької аудиторії невпинно збільшується п’ять років поспіль. Середньодобова тривалість перегляду цільовою аудиторією каналу «Глядачі 8-40 років, вся Україна» зросла з 12 хвилин у 2012 році до 1 години 14 хвилин – у 2017 році. Серед глядачів у віці 4-14 років статистика ще більш вражаюча – середньодобовий перегляд телеканалу дітьми збільшився з 27 хвилин (у 2012 році) до 2 годин (у 2017 році), що є найкращим результатом серед усіх телеканалів України.

Протягом останніх чотирьох років ПЛЮСПЛЮС залишається безумовним лідером перегляду серед дитячої аудиторії 4-14 років. Частка каналу за аудиторією «4-14 років, вся Україна» у 2017 році сягнула 16,3%, що є не лише кращим результатом серед усіх українських телеканалів, але й демонструє значний відрив від конкурентів – канал, що посідає 2-е місце у ТОП телеканалів України, має частку 10%.

«У команді ПЛЮСПЛЮС працюють найкращі. За пять років нам вдалося зібрати справді супер-професійну команду – і це наша найбільша гордість. Звісно, ми не збираємося зупинятися на досягнутому. І вже першого вересня представимо глядачам новий проект . Сподіваємося це буде – цікаво, весело,  пізнавально і дещо несподівано», - коментує Іванна Найда, генеральний продюсер каналу ПЛЮСПЛЮС

На сьогодні каналом створені три унікальні продукти власного виробництва з кількома сезонами: «Це наше і це твоє», «Казка з татом» та «Корисні підказки».

ПЛЮСПЛЮС створив власних анімаційних брендових героїв, які мають імена, казки, блоги і живуть у власному чарівному світі. Квадрик, Трикутя і Кружко добре знані серед аудиторії і присутні також за межами екрану.

Телеканал реалізував ряд ліцензійних проектів з власними героями, серед яких: 3D книга «Моя перша книга про Україну», велика розмальовка «Пригоди у світі ПЛЮСПЛЮС», серії книжок від проекту «Казка на ніч», наклейки на пасхальні крашанки із зображенням героїв, м’які іграшки-подушки з героями ПЛЮСПЛЮС, зошити з персонажами ПЛЮСПЛЮС та дерев’яний конструктор «ПЛЮСОТРАСА СВІТУ ПЛЮСПЛЮС».

Гордість ПЛЮСПЛЮС – проект «Це наше і це твоє». Це серія мультфільмів, які у простій формі розповідають юним глядачам про те, що захоплюючого є в Україні: унікальні факти, винаходи, неймовірні природні ресурси тощо. За схваленням Міністерства освіти і науки України, мультфільми рекомендовані до перегляду в початкових класах у День знань, 1-го вересня. У 2015-2016 роках у школах були проведені уроки на тему «Чим може пишатися українець?» із використанням матеріалів «Це наше і це  твоє». З цього розпочався великий спільний проект ПЛЮСПЛЮС та МОН.

В результаті проекту було проведено виставку дитячих малюнків у київському Мистецькому Арсеналі, яка стала національним рекордсменом і була занесена до Національного Реєстру Рекордів. Виставка налічувала понад 5000 дитячих робіт: малюнків, аплікацій, вишивок. Окрім цього, на основі дитячих історій було створено 25 серій нового сезону мультфільму «Це наше і це твоє».

У 2015 році ПЛЮСПЛЮС став володарем  національної телевізійної премії «Телетріумф» у номінації «Програма для дітей» за програму «Казка з татом». Цього ж року канал отримав премію Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за мультсеріал до проекту «Це наше і це твоє». Восени ID телеканалу ПЛЮСПЛЮС стали "The Best Of"  на конкурсі Ukrainian Design у номінації TV/Promo&Film Motion Graphics.

У 2016 році телеканал вдруге отримав премію «Телетріумф» у номінації «Найкраща програма для дітей» за проект «Це наше і це твоє. Очима дітей».

Окрім цього, проект телеканалу «Це наше і це твоє. Очима дітей» здобув срібло поважної маркетингової нагороди Effie Awards Ukraine 2016.

Команда ПЛЮСПЛЮС вже розпочала підготовку до старту осіннього сезону. Попереду нові досягнення і приємні сюрпризи для маленьких глядачів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY