detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
02.08.2017 23:13
Олександр Лірчук зробить кримінальні новини інтерактивними
Олександр Лірчук зробить кримінальні новини інтерактивними
2 серпня Прямий канал презентував ще одного свого постійного ведучого – Олександра Лірчука.

Олександр Лірчук вестиме щоденну програму «Кримінал». «Вперше формат кримінальних новин ми зробимо більше, ніж просто сухим: підводка - сюжет - підводка. Ми зробимо його інтерактивним і емоційним. Брутальність Лірчука і його уміння вести якісний діалог із телеглядчем і силовими структурами зроблять програму цікавою для глядача», - коментує генеральний продюсер Олексій Семенов.

Олександр Лірчук – радіоведучий, продюсер, телеведучий. Починав працювати в 1990-х роках на тернопільських радіостанціях «Такт», «Тернопіль», «Українська хвиля». Після переїзду до Києва був ведучим столичних радіостанцій «Радіо Z», «Довіра», «Наше радіо», «Радіо 5», «Європа FM», Nostalgie. Вів програму «Double Ять» на телеканалі ТВі. Написав сценарії документальних фільмів «Війна на нульовому кілометрі» та «У країну людей», працював на порталі Online.ua та в продюсерському центрі «Фор-пост».

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова(працювала разом з паном Семеновим на NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольський і Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY