detector.media
Детектор медіа
01.08.2017 15:27
В Канаді знімають фільм про українських режисерів-невдах та їх боротьбу з ковбасним магнатом
В Канаді знімають фільм про українських режисерів-невдах та їх боротьбу з ковбасним магнатом
Прем’єра стрічки The Keepers of Kielbasa запланована на березень 2018 року

Вам вже набридли банальні фільми з передбачуваним фіналом? А ось вам нетривіальна історія від канадських кіношників: стрічка про те, як незадовго до апокаліпсису троє українських режисерів-невдах воюють із часом заради порятунку їх міста від ковбасного магната. Саме так виглядає опис фільму The Keepers of Kielbasa (можна перекласти як «Хранителі ковбаси», але можливі варіанти) на офіційній сторінці картини у Фейсбуці.

Знімають стрічку силами української діаспори в Канаді, режисер – Дуг Лусюк, кіношник-аматор, але неймовірний ентузіаст. Кажуть, що сценарій почали писати ще кілька років тому та мріяли отримати на нього федеральне фінансування, але не вийшло. Тож бюджет картини невеличкий – 10 тисяч доларів.

Головні герої фільму – три українські режисери-аматори брати Бубчук, якій знімають низькобюджетні науково-фантастичні фільми у вигаданому місті Вілфред. А окрім цього – працюють на місцевій ковбасній фабриці. У сценарії The Keepers of Kielbasa є, здається, все: й кохання, й протиборство з ковбасним магнатом заради цього кохання, ну й світ аматорського кіномистецтва, звичайно.

Переглядаючи відеоматеріали зі знімального майданчику, чесно кажучи, трохи страшно уявити, що вийде в результаті.

Але натхнення канадсько-українським кіношникам не позичати!

Фото: Фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY