detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
01.08.2017 00:01
Кароліна Ашіон змінить амплуа на Прямому каналі (ВІДЕО)
Кароліна Ашіон змінить амплуа на Прямому каналі (ВІДЕО)
Прямий канал готується до старту мовлення на 24 серпня і починає представляти ведучих каналу.

Однією з ведучих Прямого стане Кароліна Ашіон, яка донедавна працювала на телеканалі «2+2», а в минулому – на розважальному телеканалі ТЕТ і музичному телеканалі М1. На Прямому пані Ашіон уперше постане в амплуа ведучої інформаційного мовлення в прямому ефірі.

1 серпня Прямий канал представив презентаційні ролики з Кароліною Ашіон:

Генеральний продюсер Прямого каналу Олексій Семенов каже, що давно хотів працювати з пані Ашіон: «При будівництві “112 Україна” і ребрендингу NewsOne я завжди кликав Кароліну Ашіон в нашу команду, тому що завжди вважав, що вона – одна з найкрутіших інформаційних ведучих, незважаючи на те, що практично ніколи не працювала в інформаційному мовленні в ролі ведучих прямих ефірів. Я впевнений, що на Прямому каналі телеглядачі, медіаспільнота, політикум побачать нову зірку суспільно-політичного мовлення – Кароліну Ашіон. Для мене велика честь, що Ашіон увійшла в команду Прямого!»

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольський і Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал».

12 липня команда Олексія Семенова презентувала перший проморолик нового телеканалу. З нього стало відомо, що вони готують українську модель BBC і CNN.

Фото: прес-служба Прямого каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY