detector.media
31.07.2017 15:22
Харківська поліція відкрила провадження за фактом підпалу авто журналіста Ігоря Русіна
Харківська поліція відкрила провадження за фактом підпалу авто журналіста Ігоря Русіна
Сьогодні, 31 липня, у Харкові поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загоряння автомобіля головного редактора сайту Insider news Ігоря Русіна. Журналіст переконаний, що автомобіль підпалили через його професійну діяльність

Про це повідомляє УНІАН.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження або знищення майна).

За словами журналіста Русіна, загоряння купленого кілька днів тому автомобіля ВАЗ сталося вчора, 30 липня, у дворі багатоповерхового будинку у Салтівському районі. Журналіст зазначив, що пожежа розпочалася близько 2:00. Осередок вогню був на передній правій стійці, де немає електроприладів, які могли б спричинити коротке замикання.

За його словами журналіста, автомобіль повністю згорів, збиток складає близько 60 тис. грн. Він висловив переконання, що автомобіль підпалили через його професійну діяльність.

Як писав «Детектор медіа», у Харкові в неділю, 30 липня, згорів автомобіль, який належить головному редактору сайту Insider news Ігорю Русіну.

Нагадаємо, вночі 11 березня у Нікополі, коли на автопаркові невідомі підпалили автомобіль позаштатного кореспондента видання «Город Никополь» Руслана Соловйова.  Ще одному журналісту цього ж медіа Віктору Артеменку невідомі розтрощили автомобіль сокирою біля редакції 21 лютого.

Раніше, 25 лютого, у Камʼянському згорів автомобіль Станіслава Мілославського, редактора газети «Антимафія», а в ніч проти 12 лютого невідомі підпалили автівку редактора сайту 5692.com.ua і газети «Город 5692» Сергія Гузя. Крім цього, 15 серпня 2016-го року в  Дніпрі невідомі підпалили автомобіль тодішній головній редакторці газети «Зоря» Ксенії Зайцевої.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY