detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
31.07.2017 11:37
ZIK не платив Саакашвілі зарплатню – дирекція каналу
ZIK не платив Саакашвілі зарплатню – дирекція каналу
Екс-президент Грузії, колишній глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, нещодавно позбавлений українського громадянства, не отримував заробітну платню від телеканалу ZIK, на якому з квітня виходила його програма «Інша Україна»

Про це «Детектору медіа» повідомила PR-директор телеканалу ZIK Надія Тисячна, коментуючи слова пана Саакашвілі, що він отримував від телеканалу заробітну платню у розмірі 50 тис. грн.

«Ми надавали Саакашвілі ефір. Його програму робив продакшн, тому він в нас не числився. Ми не платили йому ніякої зарплати. Навпаки – вони нам платили за надання ефіру. Цифр я вже не знаю», – сказала пані Тисячна та додала, що дізналася про те, що, начебто, Саакашвілі отримував від каналу зарплатню, з «Нового времени».

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі заявляв, що був позбавлений ефірів на телеканал через тиск Адміністрації президента Порошенка та що потрапив у «чорні списки» на українських каналах. За його словами, після виходу пісні про «шоколадну дупу» в ефірі його програми «Інша Україна» телеканалу ZIK вийшло попередження каналу. Нагадаємо, в одному з випусків програми «Інша Україна» жінка-снайпер заспівала пісню «Шоколадна дупа», антигероєм якої є президент Петро Порошенко.

PR-директор телеканалу ZIK повідомила «Детектору медіа», що канал не отримував ніяких попереджень через цю пісню: «Проблем через цю пісню ми не мали».

Як писав «Детектор медіа», у березні Міхеїл Саакашвілі оголосив, що вестиме політичне ток-шоу «Інша Україна» на каналі ZIK. Тоді прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила «Детектору медіа», що телепроект знімає не канал ZIK, а продакшн «Укрмедіапростір». 

Під час випуску своєї програми 31 травня Саакашвілі звинуватив  Рината Ахметова у вимкненні електроенергії в студії, де записується ця програма.

28 червня Міхеїл Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook про те, що на каналі ZIK вийшла його остання програма.

Пізніше прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що на літній період, до початку наступного телевізійного сезону, програма лідера української партії «Рух нових сил», екс-президента Грузії та колишнього голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїля Саакашвілі «Інша Україна», що виходила на каналі ZIK з квітня, йде на канікули.

На фото - Міхеїл Саакашвілі

Фото: YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY