detector.media
27.07.2017 09:53
Головреда полтавського «Останнього бастіону» оголошено в розшук
Головреда полтавського «Останнього бастіону» оголошено в розшук
Геннадію Сікалову інкримінують шахрайство в особливо великих розмірах

Головного редактора полтавського інтернет-видання «Останній Бастіон» Геннадія Сікалова 26 липня  оголосили в розшук. Він підозрюється у шахрайстві в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє ІМІ з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Полтавській області.

«За ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України (тобто у закінченому замаху на заволодіння чужим майном, шляхом обману, в особливо великих розмірах, а також використанні завідомо підробленого документу) розшукується Сікалов Генадій Анатолійович, 07.02.1968 р.н.», – йдеться у повідомленні поліції Полтавщини.

Як повідомляв «Детектор медіа», Геннадій Сікалов на початку червня заявляв, що на нього нібито здійснюється тиск через розслідування злочинів Нацполіції і прокуратури Полтавщини. В Головному управлінні Нацполіції Полтавської області Геннадію Сікалову вручили підозру.

«Там стаття 190 частина 4 ККУ. Триває слідство по серйозній статті. Матеріали слідства мені не відомі. З ними можуть ознайомлюватися лише суб’єкти правовідносин. Тож дочекаємося висновків слідства та суду», - пояснював представниці ІМІ керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Сам Сікалов на своєму сайті повідомив, що кримінальна справа проти нього фальсифікована, а правоохоронці погрожують його сім’ї.

Видання «Останній Бастіон» відоме у Полтаві тим, зазначає ІМІ, що часто публікації, які з’являються на сайті, лобіюють інтереси власника видання та голови ГО «Останній Бастіон», адже він мав політичні амбіції та публікує неперевірені матеріали, в яких можна прослідкувати порушення журналістських стандартів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY