detector.media
26.07.2017 14:34
До 31 липня приймаються англомовні матеріали українських журналістів до збірки, яку буде видано в Ірані
До 31 липня приймаються англомовні матеріали українських журналістів до збірки, яку буде видано в Ірані
Спілка журналістів провінції Ісфаган (Республіка Іран) пропонує українським колегам розмістити свої публікації щодо історії та сьогодення України у збірнику Першого фестивалю друкованих та електронних ЗМІ

Спілка журналістів провінції Ісфаган (Республіка Іран) пропонує українським журналістам розмістити свої публікації з тематики історії та сьогодення України у збірнику Першого фестивалю друкованих та електронних ЗМІ, який пройде у місті Ісфаган 9 серпня.

Про це у листі до Національної спілки журналістів України повідомляє Посольство України у Ісламській Республіці Іран. Така пропозиція є продовженням досягнутих домовленостей про двосторонню співпрацю між Кооперативом іранської преси та НСЖУ.

Нагадаємо, що нещодавно в рамках візиту до України відбулися відвідини представниками Кооперативу іранської преси інформагентств «Укрінформ» та «Українські новини», зустрічі з керівництвом НСЖУ та Мінінформу.

Роботи необхідно надсилати в англомовному перекладі на адресу: anjomanesenfi.newspaper@gmail.com в копії на emb_ir@mfa.gov.ua. Матеріали приймаються включно до 31.07. 2017 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY