detector.media
19.07.2017 15:58
У трьох комерційних радіостанцій Закарпаття з’явився новий співвласник
У трьох комерційних радіостанцій Закарпаття з’явився новий співвласник
Віднедавна Вадимові Яцківському належить, як повідомляв «Детектор Медіа», і телеканал «М-студіо»

Три комерційні радіостанції Закарпатської області – «Світ FM», «Закарпаття-FM» та «Версія-FM» - змінили структуру власності.

Про це регіональному представнику ІМІ стало відомо з даних Єдиного державного реєстру Мін’юсту. 

«Радіо Світ FM» зареєстровано як ТОВ «Радіомовна Компанія-«Громадське Мовлення». За інформацією Аналітичної платформи YouControl, новим співзасновником ТОВ стала компанія СОРЕЛ КОМОДІТІС С.Р.О з реєстрацією у Празі. Її частка у статутному фонді – 34% (73 948 грн).

Кінцевий бенефіціарний власник – громадянин Яцківський Вадим Ігорович, відомий також як депутат Ужгородської міської ради 2010-2015 років від партії «Фронт Змін».

Співзасновниками залишилися із приблизно однаковими частками Марина Петьовка (дружина народного депутата України, члена групи «Воля народу») та Володимир Шубець (керівник цієї компанії і директор телеканалу «М-студіо»).

«Закарпаття-FM» функціонує як ТОВ «Культурно-мистецький центр «Барви». За даними Аналітичної платформи YouControl, його новими співзасновниками є та ж таки компанія СОРЕЛ КОМОДІТІС С.Р.О (частка – 34%) і громадянка Бровді Людмила Миколаївна (частка – 6%). Кінцевий  бенефіціарний власник – Вадим Яцківський, співзасновники із частками 34% та 26% - Марина Петьовка та Володимир Шубець.

Компанія СОРЕЛ КОМОДІТІС С.Р.О, за інформацією YouControl, віднедавна співзасновник (частка – 30%) і малого приватного підприємства «Версія плюс», яке функціонує як радіо «Версія-FM». Кінцевий бенефіціарний власник - Вадим Яцківський, частками володіють Марина Петьовка (30%), Володимир Шубець (10%) та керівник компанії Микола Романюк (30%).

Усі три радіостанції працюють у музично-розважальному форматі, однак у їх ефірі є і короткі інформаційні випуски, йдеться у повідомленні.

Як повідомляв «Детектор Медіа», Вадим Яцківський став і кінцевим бенефіціаром найбільшого приватного телеканалу Закарпатської області з Мукачевого - «М-студіо».

За даними Аналітичної платформи YouControl, Вадим Яцківський є співзасновником Закарпатського обласного осередку громадської організації «Фронт змін». Ця назва, як відомо, була свого часу брендом політичної сили Арсенія Яценюка. Яцківський був депутатом Ужгородської міської ради 2010-2015 років за списком партії «Народний фронт».

Фото: zakarpattyafm.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY