detector.media
17.07.2017 17:24
Megogo відкриває канал Fox у день прем'єри нового сезону «Гри престолів»
Megogo відкриває канал Fox у день прем'єри нового сезону «Гри престолів»
Американський серіальний канал Fох став доступний українським глядачам на відеосервісі Megogo. Починаючи з 17 липня, платформа включила цей телеканал в підписку.

Про це повідомляє прес-служба Megogo.

Одночасно з усім світом українські глядачі зможуть подивитися епізоди нового, сьомого сезону серіалу «Гра престолів». Найближчим часом українські користувачі можуть відстежувати сюжети таких серіалів як «Кістки», «Ходячі мерці», «Мислити як злочинець», «Як я зустрів вашу маму», «Дві з половиною людини».

Контент каналу Fox доступний в режимі catch-up, що дозволяє українським користувачам Megogo не прив'язуватися до графіка ефіру ТБ-каналу, і дивитися відео в запису протягом наступних семи днів.

На сьогоднішній день телевізійна бібліотека платформи Megogo включає більше 165 каналів. Відеосервісом зібрані міжнародні, національні, регіональні та тематичні канали, а також запропонована колекція власних інтерактивних каналів, виділених за жанрами. Перегляд ТБ-каналів доступний на будь-яких пристроях підключених до мережі інтернет.

Нагадаємо, у червні відеосервіс Megogo запустив перше тревел-реаліті власного виробництва «Даша на хвилі», створене безпосередньо командою Megogo.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY