detector.media
17.07.2017 11:37
До 30 липня – прийом робіт на фестиваль «Де кіно. Епізод 2»
До 30 липня – прийом робіт на фестиваль «Де кіно. Епізод 2»
Протягом останніх двох тижнів організатори фестивалю «Де кіно» отримали десятки звернень з проханням продовжити термін прийому робіт. Засновники події подовжили подачу ще на два тижні, до 30 липня.

Прийом робіт розпочався ще у середині квітня. Роботи приймаються у п’яти нетипових номінаціях: «Фільм на мобільний телефон», «Вебізод», «Драма», «Комедія», «Жахи». За два місяці надійшло майже 400 робіт. Із попереднього зрізу стало відомо, що лідирує номінація «Драма». Найменше робіт отримано в номінації «Жахи».

Щоб взяти участь у фестивалі, потрібно зареєструватись на офіційному сайті «Де кіно. Епізод 2» і за спеціальною формою надіслати конкурсну роботу. Учасником може стати кожен громадянин України, якому вже виповнилось 18 років. Нагадаємо, хронометрах роботи не може перевищувати 7 хв.

Журі фестивалю «Де кіно» звертатимуть особливу увагу на оригінальність ідеї, якість виконання і потенціал автора.

Фінал фестивалю відбудеться 22-23 вересня у Києві. В програмі очікуються майстер-класи відомих українських і світових діячів, кіноперегляди, фуд-корти та розваги для дорослих і дітей.

Фестиваль «Де кіно» - спільна ініціатива «1+1 медіа» та Film.ua Group. Головна мета - створити відкритий майданчик для розвитку сучасного кіно, котрий буде доступний кожному.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY