detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
13.07.2017 18:55
Михайло Бродський запускає супутниковий телеканал
Михайло Бродський запускає супутниковий телеканал
Інтернет-телеканал «Обоз TV», що належить родині політика і бізнесмена Михайла Бродського, хоче отримати ліцензію на супутникове мовлення. Про це стало відомо на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 13 липня.

До Нацради звернулося ТОВ «Золота середина» із заявою про видачу ліцензії на супутникове мовлення з логотипом «Обоз TV». Кінцеві бенефіціари телеканалу – члени родини Михайла Бродського: дружина Світлана Бродська, сини Ростислав Бродський і Юрій Бродський.

Телеканал планує мовити цілодобово із супутника Amos-7. За словами представниці каналу, «Обоз TV» буде показувати політично-просвітницькі передачі власного виробництва. Заявлений у ліцензій обсяг власного продукту – 18 годин на добу.

Нацрада перенесла розгляд заяви про видачу ліцензії, тому що «Обоз TV» не підготував презентації. Представниця компанії не заперечувала та пообіцяла прийти наступного разу з презентацією.

ТОВ «Золота середина» - це юридична особа інтернет-порталу «Обозреватель», на яку зареєстроване доменне ім’я obozrevatel.com. Керівником компанії є Михайло Кривда – він же вказаний генеральним директором порталу «Обозреватель».

Розмір статутного фонду компанії – понад 6 млн грн. Власники: Юрій Бродський (20,2%), Ростислав Бродський (10,1%) і ТОВ «Денді юа» (69,7%), яке належить Світлані, Юрію та Ростиславу Бродським.

«Обоз TV» починався як відеорозділ порталу «Обозреватель». З 2013 року інтернет-канал «Обоз TV» працює на відеосервісі YouTube.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY