detector.media
13.07.2017 13:23
Названі імена ведучих відкриття та закриття 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю
Названі імена ведучих відкриття та закриття 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю
Церемонії вестимуть Яніна Соколова та Олег Панюта

Ведучими церемоній відкриття (14 липня) та закриття (22 липня) 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю, що пройдуть в Одеському Національному Академічному театрі Опери та Балету, стануть Яніна Соколова та Олег Панюта.

Про це повідомляється на порталі ОМКФ.

Яніна Соколова – телеведуча, акторка, журналіст. За фахом професійна актриса театру і кіно. Останні п’ять років веде авторську програму про кінематограф та політичне ток-шоу з першими особами держави на 5 каналі. Яніна Соколова грала у кількох театральних антрепризах і знімається у кіно. Глядачі знають її за фільмами «Навчаю грі на гітарі», серіалами «Співачка» та «Райське місце», які виходили на ТК «Україна» і стали найрейтинговішими серіалами сезону.

Олег Панюта впродовж 20 років працював редактором, автором, ведучим, керівником служби ранкового блоку мовлення на національних каналах. З 2013 року Олег Панюта є ведучим інформаційно-аналітичної програми «События недели» на телеканалі «Україна». Брав участь у декількох українських телепроектах.

Як писав «Детектор Медіа», 8-й Одеський міжнародний кінофестиваль пройде 14-22 липня.

За словами організаторів, цього року на участь у фестивалі було подано 911 фільмів із 81 країни світу.

За Гран-прі ОМКФ – «Золотого Дюка» – у міжнародній конкурсній програмі змагатимуться 12 фільмів з Китаю, України, Сербії, Австралії, Литви, Ізраїлю, Естонії, Франції, Бразилії, Грузії, Бельгії, Іспанії. В національному конкурсі – 6 повнометражних та 17 короткометражних стрічок.

Дві українські стрічки братимуть участь одразу в двох конкурсних програмах – міжнародній та національній.

17-20 липня Одеський міжнародний кінофестиваль проведе Літній Кіноринок – головний професійний майданчик для спілкування кінопрофесіоналів, які працюють в сфері прокату кіно.

Під час Літнього Кіноринку 2017 року відбудуться презентації головних дистриб’юторських компаній країни – Ukrainian Film Distribution, Кіноманія, MMD, SVOEkino, Артхаус Трафік, ParakeetFilm, Вольга Україна. Новинки квиткових систем представлять компанії 2show та Vista.

Фото: oiff.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY