detector.media
13.07.2017 11:23
Українці зможуть побачити нові серії «Гри престолів» через добу після світової прем’єри
Українці зможуть побачити нові серії «Гри престолів» через добу після світової прем’єри
Нові серії «Гри престолів», знятого за мотивами однойменних книжок Джорджа Мартіна, українці зможуть побачити з 17 липня, через добу після світової прем’єри

Сьомий сезон складатиметься із семи серій. Остання серія стане найдовшою в історії серіалу і триватиме 81 хвилину.

Прес-служба компанії «Воля» повідомляє, що нові серії транслюватимуться щопонеділка о 19.00 з повтором о 22.00 на каналі Fox.

«До нашого контенту є ключова вимога – ліцензійність, адже ми піклуємось про авторські права. Співпраця Волі з FOX, відкриває нашим глядачам доступ до найякісніших фільмів та серіалів, а також до унікальних прем’єр», – прокоментувала директор з маркетингу компанії «Воля» Вікторія Цомая.

«Телеканал FOX докладає максимум зусиль для того, щоб українські глядачі відчули себе невід’ємною частиною глобальної телевізійної аудиторії. Саме тому «Гра престолів» та інші мега-популярні серіали з’являються на нашому каналі одночасно зі всім світом», – прокоментувала прем’єру серіалу генеральний менеджер Fox Networks Group в Північно-Східній Європі Родіон Принцевський.

Зазначено, що допрем’єрних показів для критиків не влаштовували, щоб уникнути нелегального поширення матеріалів. Адже у 2015 році 4 серії серіалу було викладено у вільний доступ «піратами». «Воля» наголошує на тому, що показ буде ліцензійним.

У вересні 2017 року команда розпочне працювати над зйомками восьмого сезону, що складатиметься лише із шести серій та стане заключним.

Як писав Media Sapiens, прем'єра нового, сьомого, сезону серіалу «Гра престолів» відбудеться 16 липня. Телеканал Sky обіцяє почати трансляцію серіалу 17 липня.

Творці серіалу також пообіцяли, що в сьомому сезоні за сюжетом «спалять» рекордну кількість людей. В одній зі сцен команда підпалила 73 каскадерів. Також у серіалі буде сцена, в якій одночасно палатимуть 20 осіб.

Фото: ilbe.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY