detector.media
10.07.2017 17:26
Катерина Трушик залишає «Надзвичайні новини» на ICTV, де пропрацювала десять років
Катерина Трушик залишає «Надзвичайні новини» на ICTV, де пропрацювала десять років
За інформацією «Детектора Медіа», телевізійниця прийняла пропозицію топ-менеджерів каналу Tonis

Випусковий редактор і керівник регіонального відділу «Надзвичайних новин» телеканалу ICTV Катерина Трушик йде з програми.

Про це сама Катерина написала на своїй сторінці в у Facebook.

«Кожні десять років в моєму житті відбувається подія, яка змінює її кардинально, - написала вона. - 10 років тому я прийшла в команду Костянтина Стогнія і вона стала моєю сім'єю. Через кілька місяців ми запустили проект «Надзвичайні новини» - так, так, пройшло вже майже 10 років...»

Журналістка подякувала колегам, які вчили, підтримували і допомагали: «Я вдячна кожному, з ким мені пощастило працювати. Атмосфера в нашому колективі завжди була теплою, а рішення керівництва - мудрі і справедливі. Ми разом росли, вчилися і розвивалися. Сьогодні я закінчила роботу в «Надзвичайних новинах». Настав час мені йти далі».

За даними джерел «Детектора Медіа», Катерина Трушик прийняла пропозицію Олексія Семенова і Євгенії Захарової з телеканалу Tonis і керуватиме на каналі програмою журналістських розслідувань.   

Як повідомляв «Детектор Медіа», оновлений Tonis готується стартувати в новому форматі до Дня Незалежності, 24 серпня. Основою каналу буде інформаційно-аналітичне мовлення, але також в ефірі буде присутній розважальний контент.

Нагадаємо, до команди каналу Tonis, крім Олексія Семенова, приєдналися креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольський і Євген Кисельов.

Фото: Facebook Катерини Трушик

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY