detector.media
07.07.2017 15:18
18 липня - Docs in progress в рамках 8-го Одеського кінофестивалю
18 липня - Docs in progress в рамках 8-го Одеського кінофестивалю
Docudays UA презентує єдине в Україні видання-каталог​ ​документалістики та розповість про ті українські​ ​фільми, що нині​ ​перебувають на різних етапах виробництва.
Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UА в рамках індустріальної секції 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю презентує каталог​ української ​документалістики та п’ять українськіих ​фільмів, що нині​ ​перебувають на різних етапах виробництва.
Автори особисто розкажуть про свої проекти та покажуть перші матеріали майбутніх фільмів.
«Тато мамин брат» - історія-подорож однієї родини, що маневрує між соціальним дном та глибинами богемного життя. Художник та співак Толік, його сестра Аня та племінниця Катя продираються крізь крайнощі сучасного міста, від травесті-вечірок до психічної лікарні.

У фільмі «Дельта» постає питання: чи всі ми тут в одній пастці? Ми бачимо героїв, які перебувають ніби в позачассі й головне завдання яких – не згинути в тумані, не піти під лід і не втрапити у власні капкани.

«Музей» розповідає про працівників Київського музею природничої історії, які вірні своїй роботі вже понад 50 років. І найголовніше для них не те, що твоя робота надважлива чи змінює світ, а те, що ти нею гориш.

А стрічка «Великий прискорювач» – своєрідне есе, несподіваний погляд на академіка Віктора Глушкова, який винайшов Інтернет.

Авторка ж проекту«UNDERWATER» шукатиме відповідь на питання, чому художниця Антігона спалила всі свої роботи й почала знімати похмурі фільми в жанрі порнохоррор.

Презентація Docs in progress відбудеться 18 липня з 14:00 до 15:30 у приміщенні Одеської кіностудії (Французький Бульвар, 33). Вхід – за умовами акредитації індустріальної секції ОМКФ.
«Майбутній рік української документалістики буде не менш багатим на яскраві прем'єри. Ми зібрали найцікавіші, на нашу думку, проекти, які нині є на різних етапах виробництва, і представимо їх професійній аудиторії в Одесі. Зараз наша діяльність щодо підтримки молодих режисерів/ок​ ​оформилася в окрему секцію – DOCU/PRO. Ми проводимо майстер-класи від українських та європейських професіоналів, пітчинг для документалістів. Каталог українських документальних проектів – також частина нашої індустріальної секції»​,​ – ​​коментує програмна координаторк​а Дар'​я​ Бассель​. 
Фото: Docudays UA
​ ​
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY