detector.media
Мар'яна Олійник
«Детектор медіа»
07.07.2017 12:21
Realist.online змінив власника і увійшов до «Європейської медіа групи»
Realist.online змінив власника і увійшов до «Європейської медіа групи»
У ЄМГ мають намір за місяць представити нову команду

Інтернет-видання Realist.online відтепер входитиме до складу «Європейської медіа групи».

Про це повідомляють співзасновники видання Realist.online Олена Громницька і Сергій Лямець, а також директор ТОВ «ЄМГ» Світлана Шереметьєва.

«Це був стартап, який спочатку задумувався як бізнес-проект. Він успішно відбувся, у видання склалися власна унікальна аудиторія і стійка репутація. Нам запропонували вигідні умови, і ми погодилися його продати», - зазначила Олена Громницька.

«Ми вдячні нашим читачам і всім, хто брав участь у створенні цього продукту. Ми особливо пишаємося стилем і візуальним наповненням видання і вдячні команді за те, що вона розділила з нами цей проект. Нам було б приємно, якби унікальні напрацювання видання стали основою для його наступного витка зростання», - говорить Сергій Лямець.

Співзасновники Realist.online заявили, що починають роботу над новими медійними стартапами.

У «Європейській медіа-групі» своєю чергою відзначають, що після успішного виведення на ринок інтернет-видання «Апостроф» стоїть завдання розвиватися, посідати нові сегменти і збільшувати аудиторію.

«Цей проект голосно зайшов на медіа-ринок і успішно зайняв нішу інтелектуальної журналістики з сильним економічним блоком і резонансними розслідуваннями. Купівля Realist.online якнайкраще відповідає стратегічним планам ТОВ «ЄМГ» - повідомила директор медіа-групи Світлана Шереметьєва.

«Детектору Медіа» пані Шереметьєва розповіла, що зараз ведуться переговори з медійниками, яких нові власники видання хочуть бачити на ключових посадах у редакції Realist.online. «Повністю сформувати нову команду ми плануємо впродовж місяця», - зазначила вона. За словами пані Шереметьєвої, те, на скільки відсотків оновиться колектив видання, залежить від самого колективу: можливо, дехто піде услід за Сергієм Лямцем і Оленою Громницькою, які займатимуться новими проектами. «Нам подобається контент видання і його команда, і ми прагнемо зберегти її по максимуму», - наголосила співрозмовниця «Детектора Медіа».

«Буде, як і раніше, багато матеріалів про економіку, бізнес, політику, спецпроекти, публіцистику і розслідування, а також цікаві лонгріди. Будемо впроваджувати відео-контент і нові сучасні формати», - додала пані Шереметьєва.

Як повідомляв «Детектор Медіа», суспільно-політичне видання Realist.online розпочало свою роботу 24 серпня 2016 року в День незалежності України. Сайт видання стартував 1 жовтня 2016 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY