detector.media
06.07.2017 12:36
Україномовному телепроекту «Крим.Реалії» виповнилося три роки
Україномовному телепроекту «Крим.Реалії» виповнилося три роки
Перший випуск україномовної програми «Крим.Реалії», що є проектом «Радіо Свободи», вийшов в ефір телеканалу новин «24» 5 липня 2014 року

Про це повідомляє сайт «Крим.Реалії».

За словами керівника проекту «Крим.Реалії» Володимира Притули, це телепередача для тих, хто хоче знати, що відбувається в анексованому Криму.

«Як і весь кримський проект Радіо Свобода, ця телепрограма стала відповіддю на окупацію й анексію Росією Кримського півострова 2014 року та спричиненого цим різкого звуження прав і свобод кримчан, зокрема – права на свободу слова», – зазначив він.

Ведучий «Крим.Реалії», кримський журналіст Олександр Янковський вважає, що необхідність у програмі про події в Криму існувала й до російської анексії півострова.

«Телепроект "Крим.Реалії" почав робити те, що потрібно було робити центральним телеканалам задовго до 2014 року – регулярно й компетентно розповідати про те, що відбувається на півострові. І робити це так, щоб було цікавого кожному українцю», – зазначив він.

Навесні 2016 року телекоманда Крим.Реалії розпочала виробництво російськомовної програми «Крым.Настоящий» для міжнародного телеканалу «Настоящее Время», яку веде Катерина Некреча.

Нагадаємо, телепрограма «Крим.Реалії» виходить в ефір на телеканалі новин «24» у суботу о 18:30 (повтори в неділю об 11:30). Публікація на сайтах Радіо Свобода і Крим.Реалії о 18:30.

У вересні 2015 року кримський проект Радіо Свобода розпочав радіомовлення на середніх хвилях АМ – частота 549 кГц, в FM-діапазоні на частоті 100.7 МГц.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY