detector.media
05.07.2017 16:55
Генеральним продюсером каналу ATR стала Христина Бондаренко
Генеральним продюсером каналу ATR стала Христина Бондаренко
Новий генпродюсер займатиметься побудовою на каналі інформаційного мовлення

Генеральним продюсером телеканалу ATR призначено відому телевізійницю Христину Бондаренко.

Про це новопризначена генеральна продюсерка повідомила на своїй сторінці у Facebook.  

«Сьогодні закінчився мій рік походу «на інший бік». Зворотний бік процесів завжди важливий для розуміння того, що відбувається в країні і в журналістиці в тому числі. Я рада, що, побачивши багато і дізнавшись таємницю, все одно змогла зберегти віру в професію і не розчаруватися в ній остаточно», - написала пані Бондаренко.

Нагадаємо, впродовж останнього року Христина Бондаренко очолювала медіа-напрямок у Міністерстві агрополітики і продовольства України. До того вона працювала на «Громадському телебаченні», а до приходу на «Громадське» десять років віддала 5 каналу, звідки пішла у березні 2015 року.

«З цього дня я займатимуся побудовою інформаційного мовлення кримськотатарського телеканалу ATR. Вдячна Ленуру Іслямову за те, що довірив стати генеральним продюсером і повірив у мої ідеї і бачення. З нового сезону канал чекає повне переформатування в інформаційний, - написала також Христина. - ATR - унікальний. По суті, це канал без батьківщини. Канал незломлених. Канал, якій, на мій погляд, живе слоганом «все тимчасово» і попри все хоче повернутися в свої рідні студії в Крим. І я вірю, що це обов'язково буде!»

Новий генпродюсер ATR відзначила, що вважає своїх нових колег журналістами, «одними з кращих в країні», і повідомила, що каналу «дуже потрібні люди: ведучі, журналісти, редактори. І дуже потрібна підтримка і віра!»

Детально про подальші плани Христина Бондаренко пообіцяла написати пізніше.

Як повідомляв «Детектор медіа», звільнившись з «Громадського ТБ», Христина Бондаренко сказала в коментарі ДМ, що дуже хоче працювати й реалізовуватися саме в професії журналіста. 

Фото: Антикор

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY