detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
05.07.2017 10:13
Гайгисиз Гелдієв: «Канал ZIK і я вирішили розвиватися окремо»
Гайгисиз Гелдієв: «Канал ZIK і я вирішили розвиватися окремо»
Колишній генеральний продюсер телеканалу ZIK розказав «Детектору медіа» про причини свого звільнення

«По-перше, канал і я ставили перед собою якісь цілі. Я вважаю, що більшість цілей вже виконано. Вони будуть рости далі. Це все зроблено завдяки зусиллям людей, які працюють на каналі, які прийшли зі мною, які подружилися зі мною, які повірили в мене. Другий момент – зараз я і канал, в тому числі і його власник, вирішили рухатися далі кожен своїм шляхом і розвиватися окремо», – пояснив він.

Пан Гелдієв зазначив, що немає ніяких планів щодо подальшого місця роботи та додав, що вже мав пропозиції: «Були пропозиції, від яких я відмовився».

Нагадаємо, 4 липня стало відомо, що Гайгисиз Гелдієв звільнився з посади генерального продюсера телеканалу ZIK. Згодом пан Гелдієв у Facebook повідомив про припинення співпраці з телеканалом та про досягнення за п’ять місяців роботи на каналі.

Наразі обов'язки генпродюсера тимчасово виконуватиме шеф-редактор медіа-холдингу ZIK Данило Нікуленко.

Нагадаємо, Гайгисиз Гелдієв став генпродюсером телеканалу наприкінці січня 2017 року. З його приходом на ZIK до колективу телеканалу приєдналися такі відомі ведучі та журналісти, як Наталія Влащенко, Тетяна Даниленко, Роксана Руно.

З січня 2017 року телеканал ZIK вийшов на загальнонаціональний рівень мовлення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY