detector.media
Детектор медіа
03.07.2017 12:51
Серіал «Свати» повертається. Новий сезон зніматимуть у Білорусі
Серіал «Свати» повертається. Новий сезон зніматимуть у Білорусі
Студія «Квартал 95» поновила роботу над проектом після трирічної перерви

Про це повідомляє прес-служба студії «Квартал 95».

«З моменту виходу останнього шостого сезону фільму «Свати» пройшло чотири роки. За цей час «Квартал» отримував і продовжує отримувати безліч листів і повідомлень від глядачів по всьому світу з питанням про довгоочікуване продовження. Після багаторічної перерви творча команда популярного серіалу «Свати» відновлює роботу над проектом. Своїми силами студія «Квартал 95» починає зйомки вже легендарної сімейної комедійної саги «Свати 7». Зйомки будуть проходити в Білорусі за сприяння Національної державної телерадіокомпанії Республіки Білорусь», – розповідають в прес-службі.

Акторський склад нового сезону серіалу його творці поки що тримають в таємниці. Відомо, що режисером нового сезону традиційно виступатиме Андрій Яковлев. Та наразі вже відомо, що прем’єра нових «Сватів» запланована на 2018 рік. Більш точна інформація має з’явитися вже до кінця 2017 року.

«Міжнародною дистрибуцією сьомого сезону серіалу буде займатися шведська компанія Eccho Rights, з якої «Квартал 95» пов'язує тісна і плідна співпраця з іншими проектами студії. Уже зараз європейський дистриб'ютор планує показ картини в більш ніж десяти країнах світу», – повідомляють в прес-службі студії «Квартал 95».

Нагадаємо, що серіал «Свати» кілька разів потрапляв до трійки кращих комедій світу на телевізійному фестивалі в Монте-Карло, чотири рази – в 2012, 2014, 2015 і 2017 роках – потрапляв у номінацію фестивалю. Формат «Сватів» був успішно проданий і реалізований за межами України: В Казахстані та Естонії.

У 2015 році стало відомо про «замороження» проекту «Свати» через ситуацію в Україні та відмову одного з акторів брати участь у зйомках. Натомість того ж року студія розпочала зйомки нового телевізійного фільму «Родичі».

До цього, у червні 2014 року на активістку з України Валентину Бардакову в Таллінні (Естонія) напали чоловіки з групи російського кінорежисера Станіслава Говорухіна. За її словами, бійку почав російський актор Федір Добронравов (виконавець однієї з головних ролей серіалу «Свати») після її фрази «Ви всі путіноїди, і Путін ваш х**ло!». Водночас восени минулого року російський актор заявив, що не буде відмовлятися від зйомок у сьомому сезоні серіалу «Свати».

У листопаді 2016 року стало відомо, що акторам Людмилі Артем’євій та Микиті Добриніну, які виконували в серіалі «Свати» одні з головних ролей, на три роки заборонили в’їзд в Україну через відвідування окупованих територій.

У 2016 році студія «Квартал 95» запустив анімаційний серіал «Сватики», в основі якого – серіал «Свати».

Фото: прес-служба студії «Квартал 95»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY