detector.media
02.07.2017 14:24
Путін затвердив закон про заборону «сайтів-дзеркал»
Путін затвердив закон про заборону «сайтів-дзеркал»
Президент Росії Володимир Путін підписав закон про блокування так званих «дзеркал» заблокованих сайтів. Текст документа розміщений на порталі правової інформації.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Законопроект запроваджує поняття «копії», під яким мається на увазі сайт, схожий з заблокованим. Запит про блокування «дзеркала» зможуть направляти не тільки державні органи, а й правовласники. Згідно із законопроектом, пошукові системи будуть зобов’язані видаляти піратські сайти.

У попередній версії законопроекту, схваленої урядом, йшлося про досудове блокування «сайтів-дзеркал». З фінальної версії цю норму виключили.

Нагадаємо, Державна дума Росії 23 червня схвалила у третьому читанні законопроект про блокування так званих «дзеркал» – копій піратських сайтів. Законопроект запроваджує поняття «копії», під яким мається на увазі сайт, схожий з заблокованим. Запит про блокування «дзеркала» зможуть направляти не тільки державні органи, а й правовласники. Згідно із законопроектом, пошукові системи будуть зобов’язані видаляти піратські сайти.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY