detector.media
01.07.2017 17:02
Оголошено склад журі FIPRESCI ОМКФ-2017
Оголошено склад журі FIPRESCI ОМКФ-2017
8-й Одеський міжнародний кінофестиваль оголосив склад журі Міжнародної федерації кінопреси (FIPRESCI) ОМКФ-2017: Антон Філатов (Україна), Хесус Гонсалес Нотаріо (Іспанія), Ейнар Гульдвог Стаалесен (Норвегія).

Про це йдеться на сайті кінофестивалю.

Антон Філатов - український кінокритик, журналіст, автор понад тисячі статей про кінематограф, які публікувалися у виданнях «ФрАза», «Дзеркало тижня», oKino.ua і на багатьох інших ресурсах. Філатов є засновником та редактором інтернет-ресурсу CutInsight, а також членом Української Кіноакадемії.

Хесус Гонсалес Нотаріо - іспанський кінокритик, мистецтвознавець, член Каталонської асоціації кінокритиків та кіножурналістів. Постійний учасник програм M1TV і Mataró Ràdio. Хесус Гонсалес Нотаріо є співзасновником кінопроекту Hotel Elèctric, що присвячений просуванню та поширенню кінематографічної культури.

Ейнар Гульдвог Стаалесен - норвезький кінокритик, журналіст та радіоведучий. До листопада минулого року він працював в Норвезькій телерадіомовній корпорації. Крім того, протягом 25 років Ейнар Гульдвог Стаалесен мав авторську щотижневу радіопрограму про кіно на каналі культури NRK P2.

Нагадаємо, окрім журі FIPRESCI програми ОМКФ-2017 оцінюватимуть члени журі Міжнародної конкурсної програми на чолі з Крістіаном Петцольдом, Національної конкурсної програми та Конкурсу європейських документальних фільмів.

Почесним гостем ОМКФ-2017, який відбудеться 14-22 липня, стане польська режисерка, сценаристка, голова правління Європейської кіноакадемії Аґнєшка Холланд.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY